EmediateAd
Sund for Sjov

Måske er der noget om snakken…

For 2 år siden, da jeg arbejdede i en Helse- og livsstilsbutik, opdagede jeg noget yderst interessant. De dage hvor jeg spiste fisk til frokost, og samtidig faldt for fristelsen; “kage-til-kaffen”, tog jeg ikke på i vægt! Egentlig troede jeg bare, at det var min egen lille lommefilosofi, men nu viser det sig, at der måske er noget om snakken. 

Forsøg udført på mus og rotter tyder nemlig på, at du kan spise flere kalorier uden at tage ekstra på i vægt, hvis du får kalorierne fra proteiner. Proteiner fra fisk skulle i den henseende være de bedste:

http://www.naturli.dk/Default.aspx?ID=834&PID=1956&Action=1&NewsId=8259

Bare det nu ikke går hen og bliver en af de der “gode” undskyldninger!

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *