EmediateAd
Sund for Sjov

Spiser du rester?

Første gang jeg stillede mig selv dette spørgsmål, svarede jeg blankt nej! “Jeg er sgu da ikke en skraldespand”, tænkte jeg. Det skulle hurtigt vise sig, at jeg tog fejl!. Mindre end et døgn senere, tog jeg mig selv i at spise et stykke kage fra min datters tallerken. Det var aftenen før, vi skulle flytte fra vores lille bjælkehytte. Mine forældre havde forberedt mad til os, og min far havde bagt en helt fantastisk æbletærte til desert. Jeg kunne med det samme smage, at han havde brugt “rigtig” smør til kagebunden… Uhh det var godt.

Jeg havde helt i kontrol under maden, og tog kun et lille stykke kage. Kontrollen forsvandt dog, da jeg skulle tage tallerkner af bordet, for vores datter Thea ikke havde spist sin tærtebund. Lige i det sekundt jeg tog tærtebunden i min mund, slog det mig – “du er da en skraldespand”!!! Det var først efter denne episode, at jeg blev bevidst om min adfærd, og indtil da havde jeg ingen mulighed for at ændre den. Bevidsthed er det første skridt på vejen til forandring.

Så helt ærlig – spiser du rester?

Tilbage

Én kommentar


 1. sep 3, 2010
  5:31 pm

  kicki

  Hej skønne C.
  dejligt at se du er kommet igang. og sjovt at følge bloggen.
  vi snakkes..
  kicki og englene……

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *