EmediateAd
Sund for Sjov

Fra pligt til lyst

06 september , 2010 - af sundforsjov - Kategori: Motion - Tags: , , , , ,

Indrømmet: det seneste halvandet år, hvor jeg har arbejdet i København, har jeg været alt for dårlig til at prioritere motion i min hverdag, selvom jeg ved, at motion har en altafgørende betydning for min vægt og mit humør.

I den forgående uge har jeg prioriteret motion højt på mit ugeskemaet. De første gange jeg var ude at gå, blev jeg hurtigt træt, men forsatte på grund af min stædighed. Fredag var jeg så træt, at jeg måtte tage en lur på sofaen, da jeg kom hjem, men i går skete der noget helt fantastisk. Jeg glædede mig til at skulle ud, dufte til kornet på markerne, mærke solens varme og nyde naturens stilhed. Og ved du hvad? Jeg havde så meget energi, at jeg fik lyst til at løbe!

Tænk hvad der kan se af ændringer på bare en uge.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *