EmediateAd
Sund for Sjov

Har du en gulerod til weekenden?

10 september , 2010 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling - Tags: , , , ,

Når vi går på slankekur, er udgangspunktet som regel, at vi holder os fra bestemte fødeemner, indtil vi har tabt det antal kilo, som vi har sat os for. Det indebærer, at vi sætter strenge forbud op for os selv. Desværre er det bare sådan, at mennesket af natur ønsker sig alle de ting, som det ikke kan få! Trangen til at give efter for alle de forbudte ting bliver større og større, og den venter bare på, at din viljestyrke slipper op – og det gør den før eller siden!

Derfor er mig råd til dig; lad vær med at sætte disse forbud op for dig selv! Det handler ikke om forbud, men om sundhed og mængder, når du ønsker at tabe dig. Mærk efter på dig selv, hvad det er, som du har sværest ved at undvære, og beslut dig for et bestemt tidspunkt på ugen, hvor du vil spise (eller drikke) det med nydelse og velbehag. På den måde kan du eksempelvis sige til dig selv; “Jeg takker nej til kage i dag, men det betyder ikke, at jeg ikke må spise kage, for jeg ved, at jeg skal have kage på fredag, når jeg skal hygge med familien”. Du må gerne få “det forbudte”, det bliver bare ikke her og nu – men du MÅ gerne!

Jeg har sværest ved at undvære rødvin og chololade. Derfor har jeg en “weekend-gulerod”, som er et godt glas rødvin til aftensmaden, og senere et stykke mørk chokolade sammen med en kop kaffe og lidt fløde. Heldigt at weekenden er lige om hjørnet!

Tilbage

2 kommentarer


 1. sep 11, 2010
  12:47 pm

  hellemadsen

  Hej Charlotte.

  Jeg faldt lige over din hjemmeside og surfede lidt rundt.

  Du har generelt en god måde at skrive på.
  Du formulerer dig godt.
  Du skriver om et evigt (tror jeg) aktuelt emne
  Du kommer med gode handleanvisninger.
  Alt i alt en superside og en superidé


  • sep 12, 2010
   8:01 am

   Charlotte Rasmussen

   Hej Helle

   Tusind tak for din kommentar, og ikke mindst de flotte ord! Jeg håber, du får lyst til at kigge med igen, og skriv endelig, hvis der er emner, som du gerne vil høre mere om!

   Kærlig hilsen
   Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *