EmediateAd
Sund for Sjov

Spiser du for stærkt?

Kender du ordsproget; “Hurtig til sin mad, hurtig til sit arbejde”? Det kan godt være, at det er et gammelt ordsprog, men budskabet er stadig det samme. Vi har så travlt med at komme ud af døren om morgenen, at vi dårlig nok har tid til at sidde ned og spise vores morgenmad, nogle har den med i bilen og andre springer den helt over. I løbet af dagen er vi så optaget af vores arbejde eller huslige gøremål, at vi glemmer at spise vores mellemmåltider, og hen på aftenen bliver vi så sultne, at vi mister kontrollen og nærmest kaster maden indenbords!

Hvis stress og travlhed er kendetegnet for dine spisemønstre, kan du være sikker på, at du spiser flere kalorier, end du er klar over. Der går ca. 2o minutter, fra du tager din første mundfuld mad, til din hjerne registrerer, at du er mæt. Tænk lige over det – 20 MINUTTER. Hvor meget kan du nå at spise på 2o minutter?

I morgen får du en lynguide med mine 5 bedste tips til, hvordan du undgår at spise for stærkt.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *