EmediateAd
Sund for Sjov

Fantastiske fredag

17 september , 2010 - af sundforsjov - Kategori: Opskrifter - Tags: , , , ,

Det er blevet fredag. Den dag på ugen, som Thea elsker aller mest. Fredag er nemlig den dag, hvor vi alle falder ned i sofaen foran flimmerkassen og “hygger” os med et eller andet spiseligt. Vi kan også finde på at slæbe dynerne ind i sofaen og putte os.

I aften er det ikke “bare” fredag – det er fantastiske-fredag. Der starter nemlig en ny sæson af “Vild med dans”, og det overgår alt hjemme hos os. Da Thea var mindre, bad hun om at få sin balkjole på, når vi skulle se “Vild med dans”. Så dansede hun med foran fjernsynet. Jeg kan stadig huske, da hendes barbiedukker hed Mie Molke og Vikie Berlin!

Så i aften klokken lidt i 20.00 indtager vi vores pladser foran fjernsynet, ser “Vild med dans”, spiser hjemmebagt æblekage og drikker varm soya kakao. Det er da hygge!

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *