EmediateAd
Sund for Sjov

Har du tid?

27 september , 2010 - af sundforsjov - Kategori: Øvelser, Selvudvikling - Tags: , , , ,

Fortæller du dig selv, at du gerne vil dyrke motion og være mere aktiv, men simpelthen ikke ved, hvor du skal finde tiden henne? Det har altid været en af mine gode undskyldninger!! Og ofte er det KUN en undskyldning, for i virkeligheden handler det om god planlægning og prioritering.

Prøv at planlægge din tid ved at skrive dine aftaler ind i et ugeskema. Et skema giver nemlig et rigtig godt overblik over ugens aktiviteter, og mindst lige så vigtigt, hvornår der er tid til dine aktiviteter. Start med at skrive familiens arbejdstider ind, skal der hentes børn (og hvem henter), skal børnene til sport, har de legeaftaler, er der fødselsdage, lægebesøg osv. Fyld alt ind i skemaet, som du overhoved kan komme i tanke om. Måske opdager du, at der er en halv time ledig om torsdagen mellem 16.00 og 16.30. Er det tilfældet, så se at få sat tiden af til dig selv! Måske kan du også stå en halv time tidligere op en af dagene osv.

Du skal være specifik og detaljeret, når du sætter tid af til dig selv, ellers ender du med at diskutere, om ikke det er bedre at ordne vasketøjet eller rydde op i entreen! Skriv helt præcist; klokken 16.00 – 16.30 cykler jeg en tur, og er det regnvejr, cykler jeg på kondicyklen. Du skal gøre det så præcist, fordi aftalen skal være lige så vigtig som en aftale hos tandlægen.

Har du tid til at give det en chance?

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *