EmediateAd
Sund for Sjov

Kæmper du også en uendelig kamp?

04 oktober , 2010 - af sundforsjov - Kategori: Stress - Tags: , , , ,

Jeg har opdaget en fællesfaktor for de kvinder, som jeg har coachet i vægttab (mig selv inklusiv). Fællesfaktoren er, at vi render rundt fra tidlig morgen til sen aften, og kæmper en uendelig kamp. Vi kæmper for at være en kærlig og nærværende mor, som forbereder sund og nærende morgenmad, smører madpakker, ligger tøj frem og henter ungerne tidligt. Vi kæmper for at være en evig ung og sexet kone, som motionerer og strammer det gamle, slappe graviditetsmaveskind op. Og vi kæmper for at være en succesfuld karrierekvinde, som bliver værdsat af chefen og kollegaerne. I det hele taget kæmper vi en “smuk” kamp om at gøre en forskel.

Det eneste, og ALLER VIGTIGSTE, som vi overser i denne kamp, er brandstoffet, som skal holde “hjulene” kørende. Vi stopper ikke op og slapper af, før vi falder om af udmattelse i sofaen, kigger over på manden, som også er blevet et punkt på “to-do-listen”, og nu sidder med hundeøjne og tænker; “så blev det heller ikke i aften”! 

Er der noget at sige til, at vi brænder ud, og forsøger at hente hurtig energi i køleskabet? Og ender vi i virkeligheden ikke med at blive alle de ting, som vi kæmper så hårdt for at undgå?

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *