EmediateAd
Sund for Sjov

Kontrollerer du dine omgivelser.. eller kontrollerer de dig?

11 oktober , 2010 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling - Tags: , , , ,

Jeg var til fest i lørdages, og kom til at sidde ved bord med nogle skønne mennesker. På et tidspunkt kom vi til at tale om “mænd- og kvindejobs” i hjemmet, og om hvor meget vores mænd hjælper os med det huslige arbejde.

En af mænderne var ikke sen til at udbryde; “Får jeg måske lov til at hænge vasketøjet op eller ligge det sammen”? Konen måtte indrømme, at det gjorde han faktisk ikke. Spørgsmålet var så hvorfor? Og så begyndte en fantastisk snak om vaner og kontrolmønstre, som vi lader os styre af.

Manden fik ikke lov til at hænge vasketøjet op, fordi tøjet skulle hænge på en bestemt måde, så der ikke kom klemmemærker i bluserne og ét stykke tøj skulle helst hænges op med to ens tøjklemmer i samme farve.

Er det ikke fantastisk? Jeg var så imponeret over, at de turde indrømme disse vaner. Jeg begyndte at gennemsøge mit lille hoved for, hvad jeg mon havde at små ting og sager. Og indrømmet; Jeg har noget med toiletrullen! Den skal hænge på en bestemt måde, ellers vender jeg den om!

Mit opråb i dag er derfor, lad os forsætte denne befriende “snak” og dele alle vores særheder med hinanden. Det er disse særheder, som gør os unikke. Lad os minde hinanden om, at vi måske ikke er helt så mærkelige, som vi har så travlt med at fortælle os selv.

Så helt ærligt; Kontrollerer du dine omgivelser eller kontrollerer de dig?  

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *