EmediateAd
Sund for Sjov

Følger du din indre vejledning?

“Som mennesker har vi en tendens til at lade vores følelser blive en ting, som enten styrer os, eller som vi forsøger at styre. Mange af os har ingen anelse om, at følelsere er sjælens sprog. Mange af os har ikke indset, at vores følelser kan føre til en højere vejledning i den rette sammenhæng og med den rette forståelse”.

Jeg læste dette citat i går aftes i bogen; “Succes for Sjælen” af Sonia M. Miller. Citatet ramte mig, fordi jeg er et følsomt menneske – nogle kalder det også et særligt sensitivt menneske. Jeg har ikke altid forstået, hvad jeg skulle med alle disse følelser og fornemmelser, og mange gange har jeg ønsket dem langt væk. Mad og overspisning har været en fantastisk metode til at skubbe følelserne væk med. Maden har fjernet mit fokus. 

Men i går da jeg læste dette citat tænkte jeg; “Jeg har spist og spist og spist, og det eneste jeg har fået ud af det er, at jeg har overhørt min indre vejledning, som måske i virkeligheden har forsøgt at lede mig til et bedre sted”.

Tænk hvis alle de følelser og fornemmelser, som vi skubber væk og bilder os selv ind er noget pjat – tænk hvis de i virkeligheden er små kærlige puf fra noget større end os, som bare vil hjælpe os til med at komme videre til noget bedre! 

Hvis det er tilfældet – hvad er det så egentlig, vi får ud af at overspise???

Tilbage

2 kommentarer


 1. okt 14, 2010
  8:26 am

  En sunn familie

  Så enkelt men alikevel så vanskelig. Sitatet fikk meg til å tenke! Takk! Jeg er et veldig følelsesmenneske og merker at jeg får veldig lyst på noe når jeg er lei meg. Spiser sunt men jeg må nok tenke over om jeg er sulten eller bare lei meg. Jeg har lett for å spise istedenfor å lytte til følelsene. Dette skal jeg jobbe mere med. Et kjempe bra innlegg 🙂


 2. okt 14, 2010
  11:48 am

  sundforsjov

  Kære Janicke

  Dejligt at møde en kvinde i samme båd:-) Du har ret, så enkelt og alligevel så vanskeligt. Det første skridt til forandring er bevidsthed. Når først vi bliver bevidste om over vores flugt og vaner, får vi mulighed for at ændre dem. Pøj pøj.
  KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *