EmediateAd
Sund for Sjov

Hvad fortæller dine fingre?

20 oktober , 2010 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling - Tags: , ,

Måske kender du allerede min hemmelige passion? Den handler om alt det, som man ikke kan se med det blotte øje, alt det uforklarlige og alt det okkulte. Hvis du deler denne passion, så er denne opgave måske noget for dig.

”Lav en blindtegning af din hånd” er en lille, sjov opgave, som er lige til at gå til. Måske bliver du forundret og imponeret over resultatet, når du begynder at tolke på din tegning, måske ikke. Om ikke andet kan den være med til at give et godt grin – og det er sundt for helbredet!  

Sådan gør du:

Læg et stykke papir foran dig, og tag en blyant i den hånd, som du skriver med. Hold den anden hånd op foran dig, og studer den nøje. Tegn herefter hånden, som du ser den uden at kigge ned på papiret. Start med at tegne håndleddet under tommelfingeren, forsæt med de næste fingrer og slut af med lillefingeren og håndleddet.

Hvordan ser din hånd ud? Er dine fingre tykke eller tynde?

Er dine fingre lange, tyder det på, at du er detaljeret, tålmodig, grundig, flittig og muligvis har et job, som kræver dyb koncentration. Er dine fingre korte tyder det derimod på, at du er impulsiv, instinktiv, handlekraftig, utålmodig. Måske har du det store overblik uden at du bekymrer dig om detaljerne.

Rystede streger tyder på usikkerhed og nervøsitet, mens spidse fingre tyder på ambitioner.

Tommelfinger står for vores menneskelige værdier, vores vilje og vores fysik. En stor tommelfinger tyder på fysisk og psykisk styrke, mens en lille og rystet tommelfinger betyder, at du skal passe på dit helbred.

Pegefinger står for vores arbejde, magt, lederskab, økonomi og ambitioner. En tynd pegefinger betyder bl.a. manglende energi på jobbet.

Langfinger står for står for vores ego, vores retfærdighedssans, vores psykiske rygrad, åndelige ståsted, vores bolig og perfektionisme.

Ringfinger står for alt det dejlige i livet. Den står for vores ånd og spiritualitet, for kunst, kærlighed, sol og varme, succes og et godt helbred. En stor ringfinger tyder på, at kærligheden er i fokus.

Lillefinger står for mange forskellige ting. Bl.a. står den for kommunikation, musik, pleje, flirt og forelskelse, leg, sport og skuespil. Forældre, pædagogik og humor. 

Hvordan ser din hånd ud, og hvilken finger er størst?

Kilde: Tillæg til Hendes Verden nr. 36 2010. Du kan også læse mere i ”Håndlæsning for nysgerrige” af Anne Marie Danefeldt

Tilbage

6 kommentarer


 1. okt 21, 2010
  2:18 pm

  kicki

  Kære C.
  Må sige efter denne øvelse, er der ingen tvivl. kærligheden er i fokus….
  Og så har jeg det store overblik.
  Tak for et godt indlæg. Det var sjovt. knus kicki


  • okt 21, 2010
   3:33 pm

   sundforsjov

   Kære K

   Du er jo også en af de mest kærlige mennesker, som jeg kender. Tak fordi du er dig – dit kærlige englevæsen:-)

   KH Charlotte


 2. okt 21, 2010
  2:38 pm

  En sunn familie

  Tror du må være en tvillingsøster 🙂 Jeg elsker engler, krystaller og alt som ikke kan forklares. Denne testen var spennende! Hos meg var det manglende energi (det stemmer for tiden) og at kjærligheten er i fokus (det er riktig også)!!! Ringfingeren var den største/tykkeste. kh Janicke


  • okt 21, 2010
   3:31 pm

   sundforsjov

   Måske en fra et tidligere liv:-) Det er da helt fantastisk!
   KH Charlotte


 3. feb 22, 2015
  8:00 pm

  Marian

  Hvad betyder det, hvis man har tegnet 2 lillefingre? Altså 6 fingre?


  • feb 27, 2015
   4:34 pm

   sundforsjov

   Kære Marian
   I følge øvelsen står lillefingeren for mange forskellige ting – kommunikation, musik, pleje, flirt og forelskelse, leg, sport og skuespil. Forældre, pædagogik og humor. Men da jeg kun har gengivet øvelsen, og ikke er “ekspert” på området, så kan jeg desværre ikke give dig et svar. Selvom jeg selv ville syntes, det er spændende at høre årsagen til to lillefingre 😉
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *