EmediateAd
Sund for Sjov

Selvhjælp til forkølelse del 1

27 oktober , 2010 - af sundforsjov - Kategori: Gæstebloggere - Tags: , ,

Når du mærker en forkølelse nærme sig, er det vigtigt at sætte tidligt ind med selvhjælpen, fordi det er her, kroppens immunsystem forsøger at hindre en infektion i at få fodfæste i kroppen.  

Hvis man starter med egen behandling tidligt i sygdomsforløbet, KAN MAN NEMLIG hindre sygdommen i at få fodfæste. Når en forkølelse trænger sig på, går kroppens uspecifikke forsvar i gang med at arbejde. Eftersom vi ikke ved, hvilken mikroorganisme/infektion, der vil angribe os, har kroppens immunsystem et beredskab mod mange typer af virus og bakterier.

Når der er gået 1-2 døgn, har virusangrebet ofte spredt sig, og skal lave specifikke antistoffer mod det enkelte virus. Dette er et stykke ingeniørarbejde, som tager tid, da immunforsvaret må først analysere overfladen på viruspartiklerne, og derefter lave specialproducerede antistoffer og til slut klone disse i knoglemarven.

Min favoritopskrift til akut selvhjælp er en blanding af friskpresset appelsinjuice, C-vitamin i pulverform og solhatdråber. Tag et lille glad juice hver 3. time med en strøgen teske C-vitaminpulver og 20 dråber solhatekstrakt.

Med venlig hilsen

Frede Damgaard

www.helseministeriet.dk  

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *