EmediateAd
Sund for Sjov

Er du særligt sensitiv?

28 oktober , 2010 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling - Tags:

I går besøgte jeg Ninkas Blog – du ved – hende fra “Kernesund Familie Sådan”. Ninka havde skrevet et fantastisk indlæg om sin egen sensitivitet, og spurgt sine læsere om de kendte til det at være særligt sensitive. 

Da jeg læste Ninkas indlæg tænkte jeg igen på, om der var en større mening med, at jeg skulle læse dette netop nu. De seneste fjorten dage, har jeg nemlig gentagende gange hørt en lille stemme viske i mit hoved; “Nu køber du den der bog om særligt sensitive mennesker”. Og hvorfor gør jeg det? Fordi jeg er ved at indse, at jeg har meget, meget svært ved at acceptere min sensitivitet, og noget inde i mig gør ondt, fordi jeg ikke kan acceptere det helt.

Jeg har altid vidst, at jeg var anderledes, men jeg har følt mig til besvær, fordi andre havde svært ved at forstå min følsomhed. Heldigvis har jeg en datter, som minder mig om at elske min sensitive side. Hun er lige så sensitiv – hvis ikke mere.

I lørdages var vi til fødselsdagsfest med liveband, og Thea kunne ikke være i salen, fordi musikken var for høj. Hun var den eneste i lokalet, som ikke kunne holde musikken ud. Et øjeblik tog jeg mig selv i at blive irriteret, men så mærkede jeg mit eget lille indre barn, og gik ud til hende i entreen. Jeg gav hende en kram, og sagde til hende, at jeg var sikker på, at hun havde fået så god en hørelse, fordi det er meningen at hun skal kunne høre englene, når de taler til hende. 

Hvad med dig – er du et særligt sensitivt menneske?

Du kan læse Ninkas blogindlæg her:

http://www.kernesundfamilie.dk/114/article/1243/303/

Tilbage

5 kommentarer


 1. okt 28, 2010
  10:10 am

  En sunn familie

  Så fint innlegg! Ble så rørt av det du sa til din datter!!! Nydelig.

  Jeg vet ikke om jeg er særlig senitiv…men jeg er veldig følsom for stemninger. Merker fort hvis noe er galt og når noen er lei seg. Det kan være slitsomt av og til og tapper meg for mange krefter. Føler av og til at alle skal betro seg til meg om alle problemer. Det er godt å hjelpe andre mennensker, men noen ganger er det deilig å være helt alene eller med familien og ikke tenke på andres problemer.

  kh Janicke


  • okt 28, 2010
   11:54 am

   sundforsjov

   Kære Janicke

   Med den beskrivelse som du lige har givet, er du uden tvivl et sensitivt menneske. Jeg har tænkt mig at sætte nogle spørgsmål på i morgen, så du kan komme svaret lidt nærmere:-)
   KH Charlotte


   • okt 28, 2010
    12:20 pm

    En sunn familie

    Det gleder jeg meg til 🙂 Har behov for å lære mer kjenner jeg!!! Takk for et fint innlegg!


 2. okt 28, 2010
  3:32 pm

  Maria

  Meget smukt det det du sagde til din datter.

  Jeg vil smutte ind og læse Ninkas indlæg. Jeg ved ikke at jeg er særlig sensitiv – men det kan jo være meget rart at kende symptomerne! Jeg vil glæde mig til at læse mere fra i morgen om dette emne.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *