Kikærtefrikadeller ca. 12 stk.
På workshoppen i lørdages fik vi den lækreste mad .. uhhmm.. jeg elsker mad, som er smukt tilberedt og som vækker alle mine sanser. Mad som får mig til at lukke øjnene, dufte, smage, nyde, pille og røre. Sanselig mad er virkelig noget, som kan mætte min sensitive sjæl.
I går fik jeg tilsendt alle opskrifterne, så nu kan det kun gå for langsomt med at komme i gang! I aften står den på kikærtefrikadeller, og skulle du få lyst til at smage, får du opskriften her:
- 500 gram kogte kikærter
- 3 spsk. Kogevand
- 2-3 fed presset hvidløg
- 1-2 tsk. Stødt koriander
- 1-2 tsk. Stødt spidskommen
- 2 mellemstore løg
- 2 gulerødder
- 4 spsk. Sesamfrø
- 2 æg
- 2 spsk. HUSK eller brug evt. rismel eller majsmel
- Salt og peber
- Olivenolie eller kokosolie til stegning
Kikærter, løg og gulerod hakkes i foodprocessor, tilsæt koriander, spidskommen, presset hvidløg og kogevand samt sesamfrø, æg, HUSK og salt og peber og kør rundt igen. Kikærtefrikadellerne steges ved middelvarme i koldpresset olivenolie eller kokosolie.
Tilbage