EmediateAd
Sund for Sjov

Er det hele bare fis og humbuk?

16 november , 2010 - af sundforsjov - Kategori: Udrensning/detox - Tags: , , , ,

Måske sad du i går og tænkte;

 • “Hvad skal Charlotte egentlig med en udrensningskur?”
 • “Hvordan kan hendes udrensningsorganer være overbelastede, når hun siger, hun lever sundt”?
 • “Er alt det hun går og prædiker i virkeligheden ikke bare fis og humbuk”?  

Hertil kan jeg kun svare; “Det er ikke fis og humbuk”! Selvom jeg lever sundt, spiser masser af frugt og grønt, spiser gode proteiner, fedtstoffer og fibre, undgår mælk, hvidt brød og så vidt muligt sukker, så er der stadig faktorer i mit liv, som gør det svært at holde kropslige ubalancer fra døren.

Lad mig bare give dig et par af de eksempler, som dukkede op i mine tanker, da jeg fik at vide, at mine udrensningsorganer var overbelastede:

 • Alle de penicillinkurer jeg fik i mit første leveår. Jeg havde skiftesvis mellemørebetændelse og bronkitis med sådan ca. tre ugers mellemrum (det kan alligevel nå at blive til en del penicillin på et år).
 • En fødevareintolerance overfor komælk som jeg først blev klar over i en alder af 26 år.
 • Mange års misbrug af mad og overspisning.
 • Søvnmangel som følge af mine egne børns fødevareintolerancer.
 • Holde sammen på hverdagen mens min mand gennemgik en tredobbelt by pass operation.
 • Almen stress.
 • For meget kaffe og for lidt vand.

Selvom jeg vælger at spise sundt, vælger at supplere min kost med kosttilskud, vælger at tænke positive tanker, vælger at lytte til min indre stemme og mit højere selv, så møder jeg stadig ting og udfordringer, som kan skubbe min krop eller psyke ud af balance. Det er en del af livet.

Er det hele så nyttesløst? Nej det mener jeg ikke. For jo stærkere min krop er, jo hurtigere kan jeg genopbygge den og genoprette ubalancer, når jeg møder uforudsete udfordringer på min vej.

Hvad mener du?

Tilbage

Én kommentar


 1. nov 16, 2010
  8:03 pm

  Janicke

  Helt enig med deg Charlotte! Selv om man spiser sunt så hindrer ikke dette ubalanser og sykdommer. Men det hjelper slik at man raskere kommer i balanse igjen og raskere frisk. Utfordringer møter man på hele livet og det er en del av det å leve! Gleder meg til å høre mer om utrenskingen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *