EmediateAd
Sund for Sjov

Ernæringsrigtig mad er ikke altid nok

I sidste uge skrev jeg, at det kan være en god ide at tage en udrensningskur 2-3 gange om året. Og det var ikke uden grund! Store mængder af affaldsstoffer kan nemlig øge dannelsen af frie radikaler og belaste kroppens udrensningsorganer.

Når mængden af affaldsstoffer og frie radikaler bliver for stor, fremskydes aldringsprocessen. Vores bindevæv bliver slappere, vi får rynker og forskellige kvindelige dele begynder at hænge! Samtidig får vi også sværere ved at bekæmpe sygdomme.

Langtidsstress, kaffe, sukker, alkohol, cigaretter, luftforurening, ufordøjet mad, trandfedtsyrer, medicinrester og stråling fra computere og andre elektroniske apparater er alle faktorer, som kan øge dannelsen af frie radikaler. Og helt ærligt så kan det være svært at kommen udenom en del af disse ting i en travl hverdag.

Det kan måske give et billede af, hvorfor det ikke altid er nok at spise ernæringsrigtig mad. I morgen får du derfor en hurtig og billig udrensningsguide, som du kan starte på med det samme.

Kilde: “Det selvhelbredende menneske” af Susannah Ehdin

Tilbage

2 kommentarer


 1. nov 22, 2010
  11:15 am

  Janicke

  Gleder meg til guiden for tidlig aldring vil jeg ikke….. Håper du har hatt en super weekend? Min har vært helt fantastisk!!


 2. nov 22, 2010
  12:06 pm

  sundforsjov

  Kære Janicke
  Jo tak den har været rigtig dejlig. Jeg har holdt familiefødselsdag, så den har stået på madlavning og hygge:-)
  KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *