EmediateAd
Sund for Sjov

Minestrone suppe

25 november , 2010 - af sundforsjov - Kategori: Opskrifter - Tags:

Jeg har et flip – et suppeflip. Suppe varmer så dejligt i denne tid og samtidig det en fantastisk måde at “snyde” lidt ekstra grøntsager ned på, hvad enten det er til frokost eller til aftensmad. Det er ikke alle dage, at jeg følger en opskrift. Nogle dage kommer jeg bare lidt forskellige grøntsager i en gryde sammen med noget hvidløg og ingefær, og andre dage følger jeg en opskrift.

Sidste gang jeg gav mig tid til at følge en opskrift, fik vi minestrone:

 • 1½ L grøntsagsboullion
 • 1 løg
 • 2 stilke bladselleri
 • 2 gulerødder
 • 1 porre
 • 2 spsk. kokos eller smør
 • 2 fed hvidløg
 • 3 tomater
 • 125 g ærter
 • 125 g haricots verts
 • 125 g fuldkornspasta
 • 2 spsk hakket persille
 • havsalt og peber
 • pynt evt. med revet parmesanost
 • er du til mere smag, kan du tilsætte 100 g bacon

Skær løg, bladselleri, gulerødder og porre (evt. bacon) i små stykker og svits det hele i kokosolie eller smør sammen med hvidløg. Tilsæt bouillon og lad det småkoge i 20 minutter. Hak tomaterne, hæld dem i suppen sammen med ærter og haricots verts. Kom fuldkornspastaen i til sidst og lad det hele koge i ca. 10 minutter. Smag til med havsalt og peber. Drys finthakket persille i og pynt evt. med friskhakket parmesanost.

  

Tilbage

6 kommentarer


 1. nov 25, 2010
  8:53 pm

  Janicke

  Dette så herlig ut 🙂


  • nov 25, 2010
   9:22 pm

   sundforsjov

   Det var det bestemt også:-)) Jeg kan ikke lige gennemskue, om det kan lade sig gøre, men måske kunne man erstatte fuldkornspastaen med røræg, hvis det skulle være med lite karbohydrater:-))


   • nov 25, 2010
    9:29 pm

    Janicke

    Jeg har bestilt japanske nudler uten karbohydrater laget på conjakrot! Når jeg får de skal jeg lage meg suppen din! Deilig med varm suppe når det er kaldt ute 😀


 2. nov 25, 2010
  9:56 pm

  sundforsjov

  Ahh det var smart! Jeg undrer mig over hvad conjakrot er – kan ikke oversætte det på google 🙁

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *