EmediateAd
Sund for Sjov

Grøntsagssuppe med rugbrødscroutoner

08 december , 2010 - af sundforsjov - Kategori: Opskrifter - Tags: ,

Selvom jeg har slået ned på kulhydraterne det sidste stykke tid, så er jeg ikke tilhænger af, at vi bliver ekstreme, med mindre der er en særlig årsag til at blive det. Det vigtigste for mig er, at vi bliver bevidste om, hvordan den mad vi putter i munden, påvirker vores krop og at vi lærer at se en sammenhæng mellem vores mad og kroppens signaler og symptomer.

Når vi bliver bevidste, kan vi nemlig vælge vores mad med omhu og blive bedre til at sammensætte en kost, som er sund for vores krop.

Så vidt det er muligt, undgår jeg at spise brød til min morgenmad og min middagsmad, fordi jeg er særlig følsom overfor brød. I stedet kan jeg finde på at lave rugbrødscroutoner til mine grøntsagssupper og drysse dem på suppen sammen med noget kalkunbacon.

Det er både hurtigt og let at lave rugbrødscroutoner. Alt du skal gøre er: 

 • Skær groft rugbrød i tern
 • Vend dem i olivenolie og evt. 1-2 fed presset hvidløg
 • 1 tsk. havsalt
 • Bag dem i ovnen ved max. 160 grader til de er sprøde og lækre

Og appropo denne uges fedtsnak er det selvfølgelig en god ide at hælde 1-2 spsk planteolie i sin suppe, når den er serveret (eller spise dem forinden fra en ske).  

Tilbage

6 kommentarer


 1. dec 8, 2010
  3:25 pm

  Janicke

  ååå denne suppen så god ut!!! slike Cruotoner skal jeg lage av grovbrødet mitt 😀


 2. dec 8, 2010
  4:24 pm

  • dec 8, 2010
   6:07 pm

   sundforsjov

   Tak – det smagte også rigtig godt..

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *