EmediateAd
Sund for Sjov

Citronmarineret kyllingefilet

17 december , 2010 - af sundforsjov - Kategori: Opskrifter - Tags: ,

Kunne det tænkes, at du allerede er ved at løbet lidt sur i frikadeller, leverpostej, mørbradbøffer, medisterpølse, flæskesteg …. eller at du som mig, har svært ved at fordøje alt det grisekød, som der hører sig til en dansk julefrokost? Og har du stadig en del julefrokoster tilbage i kalenderen, så er denne ret et fint alternativ.   

  • Kyllingefilet
  • Olivenolie
  • Citron
  • Havsalt
  • Revet kokos

Rør en marinade af olivenolie, citronsaft, havsalt og revet kokos og vend kyllingefiletterne i denne. Lad det hele trække i køleskabet i 1-2 timer og steg kyllingefiltterne ved let varme til de er gyldne og sprøde. Pynt med citronskiver og velbekomme…

Tilbage

4 kommentarer


  1. dec 17, 2010
    3:21 pm

    Janicke

    Det så friskt og deilig ut 😀


  2. dec 17, 2010
    5:02 pm

    sundforsjov

    Tak – De smager fantastisk godt:-))


  3. jul 11, 2012
    5:52 pm

    Robi

    hvor meget skal der i af hver ting?


    • jul 12, 2012
      12:45 pm

      sundforsjov

      Kære Robi
      Jeg har lavet marinaden på slum og efter mængden af kyllingefiletter, så jeg kan desværre ikke angive en præcis mængde af hver ting. Du må tage ideen og bruge den som ren inspiration 🙂
      KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *