EmediateAd
Sund for Sjov

Sund hudpleje i vinterkulden

Jeg er blevet spurgt, om jeg vil give mit bud på, hvad der er godt at smøre sine børn ind i, nu hvor det er så bidende koldt udenfor. Og selvfølgelig vil jeg det..   

Først og fremmest vil jeg anbefale, at du giver dit barn et dagligt tilskud af fiskeolie, fordi det er med til at pleje huden indefra.

Dernæst vil det være en rigtig god ide, at bruge en plejende kropsolie, eksempelvis abrikoskerneolie, som indeholder masser af A- og E-vitamin.

Når du har vasket dit barn, smører du barnet ind i olie og lader olien sidde på huden i få minutter. Herefter skylder du med rent vand. Du må gerne gnide olien ind i huden, mens du skylder med vand. Derefter tørrer du barnet med et håndklæde. Det giver en helt fantastisk blød og lækker hud.

Som ekstra pleje, eller hvis du ikke orker det med olien, vil jeg anbefale AVIVIR Aloe Vera Creme. Denne creme har et højt indhold af økologisk Aloe vera, som virker plejende, reparerende og genopbyggende. AVIVIR Aloe Vera Creme er Svanemærket og indeholder ikke parfume, parabener eller andre unødige tilsætningsstoffer.

Tilbage

4 kommentarer


 1. dec 23, 2010
  9:23 am

  Janicke

  Tusen takk for fine tips Charlotte!! Min datter har veldig tørr hud om vinteren. Når hun skal bade tar jeg bitte litt kokosolje i badevannet. Da får hun myk og god hud 😀


  • dec 23, 2010
   9:28 am

   sundforsjov

   Skønt – og så dufter kokos jo helt fantastisk:-))


   • dec 23, 2010
    9:36 am

    Janicke

    Ja 😀 God jul til deg og din familie Charlotte!!!! Mange juleklemmer fra meg til dere 😀 Hilse de søte pikene dine!!


    • dec 23, 2010
     10:02 am

     sundforsjov

     Tusind tak kære Janicke. Jeg er sikker på, at pigerne bliver meget glade for dine julehilsen.. det syntes, det er så spændende at vi kan tale sammen via computeren:-))
     Kram

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *