EmediateAd
Sund for Sjov

Jeg nærer mig selv med kærlighed

24 december , 2010 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling - Tags: , ,

Jeg nærer mig selv med kærlighed

“Jeg holder af mig selv og jeg giver mig selv alt det bedste, som livet har at tilbyde. Jeg lærer om ernæring, fordi jeg er et dyrebart væsen og vil tage bedst mulig vare på mig selv. Min krop er noget særligt og forskelligt fra alle andre legemer; derfor lærer jeg, hvilke ting min krop bedst kan optage. Jeg lærer alt, hvad jeg kan om mad og drikke. Jeg er opmærksom på det, jeg spiser og drikker, og jeg lægger mærke til, hvis bestemte mad- eller drikkevarer ikke syntes at bekomme mig godt. Hvis jeg får noget at spise og en time senere falder i søvn, forstår jeg, at netop den mad ikke egner sig for kroppen på dette tidspunkt. Jeg finder frem til de fødevarer, som giver mig god energi. Jeg velsigner det, jeg spiser, med kærlighed og taknemlighed. Jeg støttes og næres. Jeg føler mig sund, lykkelig og godt tilpas”.

Louise L Hay – Helbredende tanker.

Tilbage

3 kommentarer


 1. dec 24, 2010
  12:14 pm

 2. dec 26, 2010
  12:25 pm

  mettebred

  Det er fantastisk godt og rigtig skrevet. Som om det er skrevet om og til mig : )


  • dec 26, 2010
   5:54 pm

   sundforsjov

   Det er bestemt også, som om det var skrevet til mig;-))

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *