EmediateAd
Sund for Sjov

Et effektivt værktøj

28 december , 2010 - af sundforsjov - Kategori: Tips til varigt vægttab - Tags: , ,

Oprydningen fortsætter. Jeg kan mærke, at jeg får mere energi og overblik, jo mere jeg får ryddet op og sorteret. Jeg har lavet en lang liste over alle de områder, hvor jeg trænger til at få ryddet op og jeg har prioriteret opgaverne, så de vigtigste kommer i første række.  

Opgaverne på listen er lige fra at få bund i vasketøjskurven og smide det sidste juleslik ud (så jeg ikke ender med selv at blive skraldespand) til at få styr på papirer og formulerer, som jeg skal udfylde for at kunne blive selvstændig i det nye år. Jeg har besluttet mig for at kaste mig ud i at være selvstændig på fuldtid, men der er mange papirer og opgaver, som der skal være styr på. Nu skal de sættes i kasser og ryddes af vejen i den rigtige rækkefølge – uhhaa det bliver dejligt at få overblik!!

Faktisk er overblikket og den nye energi det, som fascinerer mig mest ved oprydning. Oprydning er et meget effektivt værktøj (også når det gælder vægttab), fordi det kan mærkes på dit indre og på din følelsesmæssige tilstand, når du begynder at rydde op. Du slipper din selvkritik, føler dig mere handlekraftig og får derved en masse ny energi. Og så kan du se, at du rykker dig, når de små bunker af rod rykker sig. Og synlige resultater er noget af det bedste jeg ved.. Så ja – oprydningen fortsætter i dag.

Tilbage

6 kommentarer


 1. dec 28, 2010
  10:52 am

  mettebred

  Er også selv igang og tro snart hele vores skur er fyldt med ting jeg ikke skal have med ind i 2011 mangler dog stadig hade skabet. ( det med papir der skal i mapper) : )
  Det giver rigtig meget ro og energi og nyder den orden der er i skabe og skuffer.
  Er også blevet meget bedre til liste både her hjemme, på kontoret og så om hvordan jeg får et bedre med mig selv og bliver for lækker ( og det er jo din skyld) : )
  Men det står nu mest på arbejde her mellem jul og nytår så jeg er helt klar til det nye år.

  Godt nytår

  KH Mette


  • dec 28, 2010
   8:22 pm

   sundforsjov

   Hvor lyder det dejligt Mette. Måske skulle du lave en seperat liste over hade-skabet og liste de forskellige mapper og bunker i rækkefølge. Det giver mange små flueben, som er så dejlige og positive at kigge på, når dagen er omme:-))
   Og tak for de rosende ord – det er nu mest din fortjeneste, at du er for lækker;-))
   Rigtig godt, sprudlende og lykkebringende nytår.
   KH Charlotte


 2. dec 28, 2010
  11:08 am

  Janicke

  Så flink du er. Det høres deilig ut!! Jeg har funnet fram 100 kokebøker jeg sitter å koser meg med 😀 Litt inpirasjon til noe annet enn julemat!! Ha en fortsatt fin jul kjære deg! klemmer


  • dec 28, 2010
   8:23 pm

   sundforsjov

   Uhhmmm det glæder jeg mig til at høre mere om:-)) Jeg må vist snart i gang med at bage dit brød.. det har jeg tænkt på flere gange de sidste par dage!!!
   Krammer til dig Janicke


 3. dec 28, 2010
  2:52 pm

  lovelyliller: trening ,mat og morro.

  når man rydder i kaoset rundt en så er det som det blir mer ryddig på insiden også – fasinerende


  • dec 28, 2010
   8:24 pm

   sundforsjov

   Meget fascinerende og en skøn genvej til indre ro og større glæde;-))

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *