EmediateAd
Sund for Sjov

Magiske sunde kager

31 december , 2010 - af sundforsjov - Kategori: Opskrifter - Tags: , ,

Jeg gjorde et impulskøb i går – et rigtig godt et!!! Egentlig var det ikke helt impulsivt, for jeg har ønsket mig denne skønne bog af Caroline Fibæk i julegave, men fik den ikke. Og så var det altså, at den lå der på hylden i går og jeg begyndte at diskutere med mig selv, om jeg ville købe nytårskjole eller bog…. og bogen vandt!!! Det siger en hel del om, hvor stor en sundhedsnørd, jeg er….

Jeg brugte hele aftenen på at kigge lækre opskrifter i går aftes og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang. Kagerne kan spises med god samvittighed og får IKKE bugspytkirtlen til at producerer ekstra insulin. Jeg skal helt sikkert prøve “citronfuldmånen”. Min mand er vild med citron og taler stadig om en lemontart, som vi fik på vores bryllupsrejse til London.

Jeg glæder mig!! Og lover at dele med dig…

Tilbage

4 kommentarer


 1. dec 31, 2010
  10:50 am

  Janicke

  ååå den boka ser utrolig fin ut!!! Får vann i munnen 😀 Godt nytt år til deg og din familie!!! klemmer


 2. dec 31, 2010
  11:28 am

  sundforsjov

  Ja Mums:-)) Rigtig godt nytår til dig og din familie også kære Janicke.
  Kram Charlotte


 3. dec 31, 2010
  6:52 pm

  lovelyliller: trening ,mat og morro.

  åååh så lekkert! har ikke sett denne boka før. love raw <3


  • jan 1, 2011
   12:43 pm

   sundforsjov

   Ja det er så lækre opskrifter og de kan spises med god samvittighed:-))

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *