EmediateAd
Sund for Sjov

Adaptogene urter

05 januar , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Stress - Tags: , , , , ,

Kosttilskud med adaptogene urter er fantastiske til en stresset og udbrændt krop. Disse urter virker afbalancerende på kroppen og genopbygger den. Samtidig er adaptogene urter energigivende både fysisk og mentalt.   

Det unikke ved adaptogene urter er, at de understøtter cellernes evne til at danne og udnytte energi. En ubalance i kroppen kan både opstå, hvis der er for meget energi eller for lidt energi på et område. Nogle kosttilskud er gode til at stimulere områder med lav energi og andre er gode til at hæmme områder i kroppen, hvor der er for meget energi.

Det kan nogle gange være svært at afgøre, om en ubalance er kommet af en over- eller en underenergi og i dette tilfælde er adaptogene urter fantastiske. Adaptogene urter kan nemlig hæmme eller stimulere energi i kroppen alt efter hvad kroppen har behov for.

Desuden har adaptogene urter en antioxidant effekt, som hæmmer frie radikaler. Når vi er stressede eller udbrændte frigiver vi ofte store mængder frie radikaler, som desværre kan ødelægge vores celler. Det kan vise sig ved tidlig aldring af kroppen og ved mere alvorlige ubalancer og sygdomme.     

Af adaptogene urter kan blandt andet nævnes Rosenrod, Russisk rod og Schizandra. Mine favorittilskud med adaptogene urter er Super Rosenrod fra Natur Energi og OmniVital fra Biosym.

Tilbage

4 kommentarer


 1. jan 5, 2011
  10:47 am

  Janicke

  Supert tips 😀 Takk!


 2. jan 5, 2011
  11:29 am

  sundforsjov

  Velbekomme:-))


 3. jan 5, 2011
  12:28 pm

  lovelyliller: trening ,mat og morro.

  lenge leve! jeg bruker nå maca,men har tidligere brukt rosenrot 🙂


  • jan 5, 2011
   1:41 pm

   sundforsjov

   Nemlig:-))
   Maca er ikke særlig brugt i Danmark. Her er det mere almindeligt at bruge ginseng, men måske det kommer..
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *