EmediateAd
Sund for Sjov

Find dig en Buddy

10 januar , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling - Tags: , , , ,

 

Det kan være svært at indarbejde en ny vane i en travl hverdag, også selvom motivationen er toptunet i det sekund, du beslutter, at du vil til at bruge mere tid på motion eller hvile.

Derfor kan de være en god ide at finde en buddy, som du skal stå til ansvar overfor. Aftal med en ven, kollega eller andet, at du sender en sms, når du har motioneret eller slappet af. Du skal fortælle din buddy, hvad tid på dagen, du har tænkt dig at gøre det, så din buddy kan sende dig en sms, hvis han eller hun ikke har hørt fra dig.

Aftal at gøre det i 21 dage – det siges at være det antal dage, som kroppen behøver for at indarbejde en ny vane. 

Og det virker! Jeg har haft en byddy i den sidste uge. Vi har slappet af to gange dagligt. 10 minutter om formiddagen og 20 minutter efter frokost. Det er skønt og en fantastisk investering. Nu kan jeg rigtig mærke, hvor meget jeg trænger til at hvile min krop efter det sidste års udfordringer.

Tilbage

Én kommentar


  1. jan 17, 2011
    9:02 am

    Janicke

    Så smart!!!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *