Kylling med quinoakrymmel
Her til aften måtte jeg bede Sten om at lave mad. Jeg var så sulten, at jeg måtte lave en afledningsmanøvre for ikke at gå i gang med at spise en masse lige inden aftensmaden. Så jeg gik i stedet i gang med at ligge vasketøj sammen.
Men det var nu heller ikke værst. Sten lavede kyllingefiletter vendt i æg og quinoa. Det var en ide, som han fik på et tidspunkt, hvor vi forsøgte at finde alternativer til rasp. Og faktisk bliver det en meget sprød og velsmagende panering.
- Kyllingefiletter
- Quinoa
- Æg
- Spidskommen
- Koriander
- Havsalt
- Peber
- Kokosolie
Sammen med kyllingen fik vi bagte rødbeder, kartofler, persillerødder, løg og porrer og i dag valgte jeg, at hælde en rigtig god sesamolie ud over dem, da først jeg havde taget dem op på min tallerken.
Tilbage
2
kommentarer
Skriv kommentar