EmediateAd
Sund for Sjov

Kylling med quinoakrymmel

11 januar , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Opskrifter - Tags: , ,

Her til aften måtte jeg bede Sten om at lave mad. Jeg var så sulten, at jeg måtte lave en afledningsmanøvre for ikke at gå i gang med at spise en masse lige inden aftensmaden. Så jeg gik i stedet i gang med at ligge vasketøj sammen.

Men det var nu heller ikke værst. Sten lavede kyllingefiletter vendt i æg og quinoa. Det var en ide, som han fik på et tidspunkt, hvor vi forsøgte at finde alternativer til rasp. Og faktisk bliver det en meget sprød og velsmagende panering.

 • Kyllingefiletter
 • Quinoa
 • Æg
 • Spidskommen
 • Koriander
 • Havsalt
 • Peber
 • Kokosolie 

Sammen med kyllingen fik vi bagte rødbeder, kartofler, persillerødder, løg og porrer og i dag valgte jeg, at hælde en rigtig god sesamolie ud over dem, da først jeg havde taget dem op på min tallerken.

Tilbage

2 kommentarer


 1. jan 11, 2011
  6:41 pm

  lovelyliller: trening ,mat og morro.

  så spennende! har aldri tenkt på slik panering

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *