EmediateAd
Sund for Sjov

Kløende virusudslæt

13 januar , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Kost, krop og kosttilskud - Tags: , , , ,

Kathrine har været hjemme fra børnehave de sidste par dage. Natten til mandag sov hun meget uroligt. Hun snakkede konstant i søvne og blev ved med at sige, det gjorde ondt. Hun kunne bare ikke fortælle hvorhenne.

Mandag morgen havde hun et rødt, kløende udslæt mellem sine fingrer. Først mistænkte jeg nogle røde pølser, som hun havde fået om søndagen og tænkte, at det måtte være noget nældefeber. Så vi sendte hende i børnehave. Men da vi hentede hende, havde udslættet bredt sig til flere steder på kroppen. Der hang en seddel på opslagstavlen, at der var skoldkopper i børnehaven, så vi begyndte at kigge efter små blærer på hendes krop. De kom ikke. I stedet fik hun feber. Og så måtte jeg have fat i min helsehylde:

Da vi stadig ikke kendte årsagen til viruset, valgte jeg Argentit Comp, som har en meget stimulerende virkning på immunsystemet. Sammen med det fik Kathrine Apis/Belladonna, der styrker immunsystemet og giver feberen et mere harmonisk forløb (Apis/Belladonna kan også forhindre feberkramper). På udslættet smurte vi AVIVIR Aloe Vera Sun Lotion, som dæmper kløen, virker lindrende og genopbyggende på huden.

Tirsdag morgen fik vi fat i lægen, som først kunne se Kathrine onsdag. Så hun fik en dag hos mormor og morfar. Da vi hentede Kathrine havde hun stadig lidt feber, men hun var i godt humør. Onsdag morgen var feberen væk og hos lægen fik vi stillet diagnosen; et virusudslæt. 

I dag får Kathrine lige en ekstra hviledag hos farmor og farfar. Hun kunne godt have klaret børnehaven i dag, men hendes immunforsvar skal lige have en chance for at “komme på benene” igen, så hun er klar til nye angreb.

Tilbage

3 kommentarer


 1. jan 13, 2011
  10:59 am

  mettebred

  hold op et udvalg du har af fantastiske dråber : )
  Dejligt hun har det bedre.

  Kh Mette


 2. jan 13, 2011
  8:14 pm

  sundforsjov

  Jeg er SÅ glad for mit lille husapotek – det giver mig en mulighed for at handle med det samme. Det giver på et eller andet plan også en tryghed, fordi jeg kan handle og selv gøre mit til, at mine børn kommer lettere gennem sygdomme.
  KH Charlotte


 3. jan 17, 2011
  9:10 am

  Janicke

  For en helsehylle og alt du vet 😀 Så bra hun ble raskt kvitt det!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *