EmediateAd
Sund for Sjov

Måske en af de vigtigste lektier her i livet…

Thea har været inde i en periode, hvor hun har haft meget svært ved at falde i søvn om aftenen. Hver aften har hun været bange for, at hun ikke kunne falde i søvn og at vi ville gå i seng, før hun sov. Hvis hun har vågnede om natten, blev hun igen bange for, at hun ikke kunne falde i søvn.

I starten kunne vi tage det med tålmodighed. Selvom Thea havde spurgt mindst ti gange, hvad hun skulle gøre for at falde i søvn, så kunne vi svare hende roligt, at alt var godt og hun bare skulle ligge i sin seng, kigge i en masse dejlige bøger, trække vejret dybt ned i maven og tænke på alle de ting, hun var taknemlig for. Men lige meget hvor meget Thea forsøgte, så kunne hun ikke slippe sin angst; ”Jeg kan altså ikke sove mor”, sagde hun med gråd i stemmen.

Til sidst var min tålmodighed ved at slippe op og for et par dage siden, tænkte jeg; ”Nu må jeg altså vide, hvad denne angst handler om. Hvis ikke Thea kan sætte ord på den, så kan jeg måske teste mig frem til den via Bachs Blomsterremedier”. Det gjorde jeg og det eneste remedium, Thea havde behov for, var Cerato.

Cerato gives typisk til mennesker, som har mistet tilliden til sin egen intuition og dømmekraft og ustandselig spørger andre til råds. Denne manglende tro starter ofte i skoletiden, hvor man lærer, at alle svar skal findes oppe i hovedet.

For at hjælpe Thea med at slippe denne angst, skal vi have fat i remediet Cerato og så fik vi også en tid hos vores Kranio Sakral Terapuet Tina Perlt. Tina er en fantastisk kvinde med mange spirituelle evner. Ikke nok med at hun løsner op for spændinger, hun har også altid en fornemmelse af den dybereliggende årsag til spændingen. Sten var med Thea til behandling og kort tid efter de var færdige, ringede Tina til mig. Hun fortalte, at Thea var meget spændt i sin ene halsmuskel og det var hendes fornemmelse, at Thea havde svært ved at sige fra. Hun havde svært ved at sige det, hun følte i maven og var begyndt at søge svar med hovedet i stedet for at lytte til følelserne og handle efter dem.

Tina vidste ikke, at jeg havde testet Thea for blomsterremedier, så endnu engang blev jeg imponeret over hendes fantastiske evner.

I går aftes fik Thea og jeg en lang snak i går. Vi talte om forskellen på at finde svarene i hovedet og i maven. Jeg forsøgte at forklare hende, at når hun er i skole og inde i timerne, så skal hun finde svaret oppe i hovedet og når hun er ude i frikvartererne eller i SFO, så skal hun lytte til sin mave og sige fra overfor andre, hvis maven snører sig sammen. Jeg lovede hende, at jeg nok skulle hjælpe hende med at lytte til sin mave, at vi skulle tale om engle, nusse hinandens fødder med olie og krystaller, trække englekort osv. Det var lige så hendes små øjne strålede.

I går aftes sad jeg tilbage med en kæmpe taknemlighed. Jeg havde taget et kæmpe skridt i forhold til at lære Thea én af de vigtigste lektier her i livet – at lytte til sin mave. Nu havde vi været igennem en udfordring, som gjorde, at hun endelig begyndte at forstå, hvad jeg mente!

Tilbage

2 kommentarer


  1. jan 17, 2011
    11:04 am

    Janicke

    Å for et innlegg!! Takk 😀

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *