EmediateAd
Sund for Sjov

Så raser influenzaen igen…

17 januar , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Kost, krop og kosttilskud - Tags: ,

Den kommer hver år omkring november eller december og bliver her altid alt for længe. De fleste gange kan vi slippe med en virus, som sætter sig på luftvejene, men desværre kan den også sætte sig i maven og give både opkast og tynd mave.

Jeg hader VIRKELIG maveinfluenza. Jeg kan godt tage mig selv i at gå en smule i panik, når jeg hører, at den har slået sig ned i vores omgangskreds! Og det er netop sket. Thea kastede op i går, da vi var ude og handle. Heldigvis kun én gang og vi kørte hjem med det samme for at putte hende.

I morges ringede jeg til børnehaven for at sige, at Kathrine blev hjemme i dag. Jeg fortalte, at begge piger havde det godt, men at Thea lige fik en ekstra hjemmedag, så hun ikke rendte ind i en ny omgang et eller andet med det samme og at Kathrine fik lov at være selskabsdame. ”Bliv I bare hjemme i sikkerhed – her er masser at tage af”!

Så nu raser influenzaen altså også i vores børnehave. Og hvad gør man så… Jeg har lidt af hvert i mit hus-apotek, som bliver brugt ekstra i disse dage. Det får du lov at høre mere om, de næste par dage.

Tilbage

2 kommentarer


 1. jan 17, 2011
  8:51 am

  Janicke

  Influensa er noe av det værste jeg kan tenke meg!! God bedring til Thea!


 2. jan 17, 2011
  9:17 am

  sundforsjov

  Tusind tak kære Janicke. Hun har det allerede bedre. Så det er bare en hyggedag på sofaen med dyner og tegnefilm:-))

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *