EmediateAd
Sund for Sjov

Det klassiske eksempel

Thea VILLE i skole i går. De skulle have 100 dages fest i hendes klasse og fejre, at de havde gået i 0. klasse i 100 dage. De skulle spise 100 pandekager, hoppe hundrede gange osv. En fest Thea virkelig havde set frem til. Men Thea var slet ikke rask nok til at komme af sted og alligevel gav vi hende lov, fordi vi sagtens kunne forstå, at hun gerne ville være med.

I aftes måtte hun så betale prisen. Thea fik ondt i sit ene øre og var godt på vej til en mellemørebetændelse.

Det er et klassisk eksempel på, hvad der sker, når vi rejser os for hurtigt fra sygesengen. Når vi rejser os for hurtigt, er vores immunforsvar ikke færdig med at bekæmpe influenzaen. Det betyder, at vi har færre kræfter til at bekæmpe en ny virus eller bakterie med. Og derfor løber mange ind i en halsbetændelse, mellemørebetændelse eller lungebetændelse efter en omgang influenza.

Nå! Men sket var sket. Og så var det bare om at give ekstra støtte til immunforsvaret. Her valgte jeg Urtepencil, ekstra C-vitamin, D-vitamin, Selen og Notakehl dråber.

Thea skyllede de forskellige kosttilskud ned med vand, fik 2 dråber Notakehl under tungen og 2 dråber i øret et par gange i går aftes. Sidste gang var ved midnatstid. I morges var smerten forsvundet fra hendes øre, så hun var glad. Nu står den bare på et par ekstra hviledage for Theas vedkommende.

Tilbage

3 kommentarer


 1. jan 19, 2011
  9:31 am

  Janicke

  Hei Charlotte!! Kjedelig for barn å være syke og skjønner hun ville på festen! Godt hun har en mamma med masse kunnskap, kosttilskudd og dråper! Fortsatt god bedring til Thea!! Jeg må lage meg en handleliste over dråpene du bruker 😀 klem


  • jan 19, 2011
   10:38 am

   sundforsjov

   Kære Janicke
   Tusind tak:-)) Du må endelig sige til, hvis jeg kan hjælpe dig med listen:-))
   Kram Charlotte


   • jan 19, 2011
    10:42 am

    Janicke

    Ja, jeg tror jeg må ha litt hjelp til hva som er lurt å ha i hjemmeapoteket 😀 klem

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *