EmediateAd
Sund for Sjov

Næsten som i Beverly Hills 90210

21 januar , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Opskrifter - Tags: , , , ,

I sidste uge kom jeg til at tænke på dengang, jeg, for snart 20 år siden, sov sammen med veninderne. Vi lå på madrasser i stuen, havde pyjamas på og spiste Donnas yndlingsdessert – vaniljeis med popcorn, pinocchiokugler og labrelaver.

Selvom det lyder meget mærkeligt at blande is og popcorn, så smagte det rigtig godt. Så jeg legede lidt med tanken om at lave desserten igen bare med lidt andre ingredienser. Og her var, hvad jeg endte ud med:

 • Popcorn poppet i kokosolie
 • Sojaflødeskum
 • Granatæble

Pigerne var vilde med resultatet, så det er bestemt ikke sidste gang, vi spiser popcorn med sojafløde og pynt. Alternativt kan man også pynte med hakkede, brændte mandler for at genskabe lidt af den søde smag fra de gamle dage. 

 

Tilbage

8 kommentarer


 1. jan 21, 2011
  7:30 am

  Janicke

  Det høres helt vanvittig men ser nydelig ut 😀 kreativt!! Beverly Hills var yndlingsserien min i ungdomstiden.


  • jan 21, 2011
   10:31 am

   sundforsjov

   Ja det er en underlig kombination:-))
   Åh ja – jeg mindes også de tider, hvor jeg bare lå på sofaen efter skole og så Beverly Hills:-))
   KH Charlotte


 2. jan 21, 2011
  7:36 am

  lovelyliller: trening ,mat og morro.

  mmmm dette så jo kjempegodt ut! aldri smakt det selv 🙂


  • jan 21, 2011
   10:32 am

   sundforsjov

   Det må du bare prøve – det smager overraskende godt:-))
   KH Charlotte


 3. feb 24, 2011
  1:32 pm

  Winnie Rothberg

  Hej Charlotte.
  Jeg kom lige forbi din side, masser af spændende læsning. Soyaflødeskum, det har jeg aldrig hørt om. Hvor får du det henne. Elias kan jo heller ikke tåle mælkeprodukter, så det ku jeg måske arbejde lidt med.
  Håber I alle har det godt.
  Hilsen Winnie


  • feb 24, 2011
   3:29 pm

   sundforsjov

   Kære Winnie
   Hvor dejligt at du ville kigge forbi:-))
   Du kan købe sojaflødeskum i Helsam og i de fleste helsekostbutikker på nettet. Det smager virkelig godt. Vi bruger det til rigtig mange ting.
   KH Charlotte


 4. mar 1, 2011
  1:36 am

  sarah

  Jeg har lige købt alle 10 sæsoner på DVD TOP DOLLAR NICE 😀 Så ved jeg hvad jeg skal lave de næste mange kolde aftener og nætter 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *