EmediateAd
Sund for Sjov

Vægt + Følelse = Mål

En af de største fejl vi kvinder begår, når vi beslutter os for at gå på slankekur, er, at vores mål er for overfladisk. Vi gør os ikke den umage, det er, at kigge på de følelser, der ligge BAG vores mål. Vi beslutter os bare for, at det er slut med at overspise og at vi død og pine vil veje 67 kg igen. Så skal alt nok ordne sig – tror vi.

Når vi sætter overfladiske mål, svarer det til, at vi sætter os ud i bilen og kører i det blå. MEN du ikke kender destinationen på din køretur, og derfor ender du med stor sandsynlighed heller ikke der, hvor du gerne vil være! Det samme gælder med dit vægttab. Hvis ikke du kender de følelser, der er årsag til, at du gerne vil tabe dig, så vil de stadig ligge og ulme, når du har tabt dig.  

Hvis du vil opnå et varigt vægttab, skal du vide at dit fokus altafgørende. Du skal give dig selv tid til at mærke efter, hvilke følelser der er forbundet med dit ønske om at tabe dig.

Når du først begynder at stille dig selv disse spørgsmål, bliver du klar over den virkelige og dybdegående årsag til dig mål. Dit mål bliver stærkere, dit fokus bliver stærkere og chancen for at du ender der, hvor du drømmer om er meget, meget større. Det skal vi kigge mere på i denne uge. 

Tilbage

4 kommentarer


  1. jan 24, 2011
    7:21 am

    Janicke

    Ja, dette kan jeg skrive under på!!! Gleder meg til resten av uka 😀


  2. jan 24, 2011
    8:12 am

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *