Hurtig Hindbærtærte
Jeg har fået et flip med tærter. Det et nemt, sundt og ikke mindst hurtigt at lave. Og så kan jeg endda spise tærterne kolde til morgenmad, hvis jeg får lyst til det, fordi det er en blanding af frugt, nødder og sunde fedtsyrer.
I søndages blev det til denne hindbærtærte:
- 1 pose frosne hindbær
- ½ pose frosne jordbær
- 2 spsk. sukrin
- 1 tsk. kanel
- 150 g mandler
- 50 g hasselnødder
- 50 g valnødder
- 2 spsk. hørfrø
- 2 spsk. kokosolie
- 2 spsk. smør
Tærten bages i ovnen ved 160 grader i ½ time. Du kan sagtens erstatte hindbær med andet frugt fra fryseren eller frisk frugt, som er skåret i små, lækre bider. Anbring frugten i et fad. Kom forskellige nødder og evt. frø i foodprocessoren og hak dem til nøddemel. Tilsæt evt. kanel, carob, vanilje og sukrin og bland det med smør og/eller kokosolie.
Tilbage