EmediateAd
Sund for Sjov

Visualiser dit mål

28 januar , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Øvelser, Tips til varigt vægttab - Tags: , , ,

Hvis du vil opnå et varigt vægttab, er dit fokus som sagt altafgørende. Du kan forstærke dit fokus ved at gøre det visuelt. Men andre ord kan du forstærke dine chancer for at få det liv, du drømmer om ved at sammensætte en billedcollage af de ting, oplevelser og følelser, som er forbundet med dit mål.

Når dit mål er mere end et tal på vægten eller nogle ord på et stykke papir, vil du få lettere ved at sige nej hurtige kulhydrater og andre fristelser, fordi du hele tiden kan se, hvad det er, du udsætter, når du slipper dit fokus og siger ja til de forkerte fristelser.

Så hvis du ikke allerede var lavet en billedcollage af dit mål, er den forstående weekend en oplagt mulighed til at komme i gang. Jeg håber, du har en dejlig og drømmende weekend fyldt med gode fremtidsudsigter.

Tilbage

4 kommentarer


 1. jan 28, 2011
  8:49 am

  Janicke

  Herlig Charlotte 😀 Dette har jeg tenkt jeg skal gjøre lenge men har glemt det!!! Tusen takk for påminnelsen. Jeg har hatt bilder i en bok men skal lage et til å henge på veggen. Glemmer å se i boken og da er det jo ingen vits. Det er godt jeg har deg som får meg igang 😀 Håper du også får en strålende weekend!!!


 2. jan 28, 2011
  4:07 pm

  sundforsjov

  Hvor er det dejligt at høre. Jeg er glad for, at jeg kan motivere dig til at komme tættere på det liv, du fortjener:-))
  Kærligst Charlotte


 3. jan 28, 2011
  6:40 pm

  mettebred

  Hvor er den blevet flot.. og en lille gul bil, også min drømme bil : )
  Jeg har lavet det både på firmaet og om min nye livstil. Det er super godt og kikke på dem hver dag.
  dejlig weekend.
  Kh Mette


  • jan 30, 2011
   9:50 am

   sundforsjov

   Kære Mette
   Ej hvor godt at du har lavet en personlig og en til firmaet. Det er stærkt gået:-))
   Rigtig dejlig weekend til dig også
   Kærlig hilsen Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *