EmediateAd
Sund for Sjov

Loven om tiltrækning

I sidste uge præsenterede jeg dig for nogle værktøjer, som havde til formål at få dig ned i kroppen og mærke de ønsker og følelser, som ligger bag din drømmevægt. I denne uge vil jeg gerne dele med dig, HVORFOR det er så vigtigt at være opmærksom på disse følelser og ikke mindst holde et positivt fokus på dem.  

For at gøre dette vil jeg introducere dig til en universel lov som kaldes ”Loven om tiltrækning”. Kort fortalt går ”Loven om tiltrækning” ud på, at alt hvad vi sender ud i universet, får vi tilbage. Alle tanker, ord, handlinger, følelser osv., som vi fortæller os selv og fokuserer på, får vi tilbage! Og DERFOR er det SÅ vigtigt at være opmærksom på, hvilke ”briller” du har på, når du kigger på dig selv og din vægt.

Hvad fokuserer du på, når du gerne vil tabe dig? Hvad fortæller du dig selv? Hvis du går rundt og fortæller dig selv, at du er tyk og fed og det aldrig vil lykkedes at tabe dig og nå din drømmevægt, så er det lige præcis DET, du tiltrækker!  

Heldigvis er der en masse, vi kan gøre for at sende noget positivt ud i universet og tiltrække præcis de ting og følelser, som vi ønsker os. Det skal vi kigge mere på i denne uge.

Tilbage

4 kommentarer


 1. jan 31, 2011
  2:55 pm

  lovelyliller: trening ,mat og morro.

  takk for påminnelsen 😀


 2. jan 31, 2011
  4:21 pm

  sundforsjov

  Velbekomme:-)


 3. feb 1, 2011
  6:14 am

  Janicke

  Trenger den påminnelsen jeg også!! Lett å glemme i hverdagen!! Tusen takk!!


  • feb 1, 2011
   7:42 am

   sundforsjov

   Det tror jeg helt ærligt, at vi alle gør ind imellem. Så dejligt at vi kan minde hinanden om det:-)) Kram

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *