EmediateAd
Sund for Sjov

Erkend dit behov og giv slip

02 februar , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling - Tags: , , , ,

Nu hvor du er begyndt at blive opmærksom på dine tanker og din indre dialog, begynder du også at blive opmærksom på, hvad det er, du tiltrækker i dit liv. Det er første vigtige skridt mod at nå dit mål. Det næste vigtige skridt er at blive opmærksom på, HVORFOR du bliver ved med at tiltrække disse ting.

Hvad får du ud af det?

Vi mennesker er sådan indrettet, at vi ikke gentager en adfærd, med mindre vi får noget positivt ud af den. Så hvilket behov er det, din adfærd dækker over?

Måske er det et behov for at føle dig værdiløs? Hvis det er, hvad giver det dig at føle sig værdiløs? Giver du dig selv lov til nogle bestemte ting, når du har det sådan? Slipper du for at tage ansvar? Eller er det bare trygt, fordi det er et mønster, som du har gentaget hele dit liv?

Når du har erkendt, hvad din adfærd dækker over og hvilke behov, den tilgodeser, så kan du begynde at give slip på din adfærd og erstatte den med en ny og mere hensigtsmæssig adfærd, som støtter dig i at nå dit mål.

Gentag denne sætning så mange gange det er muligt på en dag; ”Jeg giver slip på behov for at føle mig værdiløs. Jeg fortjener det bedste i livet og tillader nu mig selv at gå efter mine drømme”.

Tilbage

2 kommentarer


 1. feb 2, 2011
  11:14 am

  Janicke

  Et supert innlegg Charlotte!! Takk for setningen 😀


 2. feb 2, 2011
  11:16 am

  sundforsjov

  Mange tak og velbekomme:-)))
  KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *