EmediateAd
Sund for Sjov

Skab et nyt behov og bed Universet om hjælp til at få det opfyldt

03 februar , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling - Tags: , ,

Når du først begynder at give slip for gamle tanker, mønstre og behov, giver du plads til, at nye behov kan opstå og blive opfyldt. Desværre er det sådan, at rigtig mange af os er alt for utålmodige og vil se beviser på, at vores nye behov bliver opfyldt med det samme. Og mange når at opgive deres nye tankemønstre, før beviserne begynder at vise sig.

Hvis du vil skabe hurtige beviser for at dine nye adfærd fungerer efter hensigten, skal du først og fremmest være opmærksom på, om du arbejder MED ”Loven om tiltrækning”. Når du arbejder sammen med “Loven om tiltrækning”, er det vigtigt, at du “taler” i nutid:  

Bed om det, du ønsker dig i nutid

Ved hjælp af din billedcollage, har du bedt om det, du ønsker dig, men læg mærke til om din indre dialog taler i nutid? Hvis du siger til Universet, at du ØNSKER dig mere glæde og selvværd, så besvarer Universet din bøn med, at du får lov til at ØNSKE dig dette. På den måde kan du være i en ønske-tilstand rigtig længe, hvor du KUN går rundt og ønsker dig noget uden at se resultater.

I stedet for at ØNSKE dig, skal du eksempelvis sige; “Jeg er taknemlig for, at jeg igen mærker glæde i mit liv og at mit selvværd er på toppen”. Forsæt gerne sætningen med; ”Og jeg ønsker mig, at min glæde og mit selvværd vil bidrage til, at jeg går efter mine drømme og snart har en sund og slank krop”.

At bede om nye ting i nutid er første skridt. De to næste skridt får du i morgen.

Tilbage

8 kommentarer


 1. feb 3, 2011
  11:39 am

  Maria

  Kære Charlotte

  Meget spændende tema. Jeg glæder mig til at læse og lære mere. Jeg synes det dukker op flere steder i min verden i øjeblikket -Loven om tiltrækning :))
  Dejligt!

  Jeg har modtaget en blogaward fra Hoxie.dk/blog som jeg gerne vil sende videre til dig, hvis du har lyst til at lege med.. :))

  Kh

  Maria


  • feb 3, 2011
   2:09 pm

   sundforsjov

   Kære Maria
   Hvor lyder det altså godt – mon ikke der er en mening med, at du er begyndt at møde det flere steder;-))
   Jeg har da rigtig meget lyst til at lege med – tak;-)) Hvad skal jeg gøre?
   KH Charlotte


 2. feb 3, 2011
  12:22 pm

  Janicke

  Kjære Charlotte 😀 Jeg skjønner at jeg har drømt hele mitt liv og ikke trodd drømmene kunne bli virkelige. Fra nå av kaller jeg drømmene mål fordi jeg føler at mål er mer oppnåelig!! Jeg har endelig begynt på min bildecollage! Ganske morsomt 😀 klem


  • feb 3, 2011
   2:30 pm

   sundforsjov

   Kjære Janicke
   Ej hvor er det bare godt at høre – så rykker du og sender god næring til dine frø. Sådan!! Krammer Charlotte


 3. feb 3, 2011
  1:50 pm

  lovelyliller: trening ,mat og morro.

  tankens makt er kraftig!


 4. feb 3, 2011
  2:23 pm

  Maria C

  Kære Charlotte

  det glæder mig meget, at du vil lege med 

  du skal blandt andet skrive 8 ting om dig selv og sende stafetten videre til 8 andre bloggeren. Du kan læse meget mere på min blog …

  Der er helt sikkert en mening med at jeg støder på loven om tiltrækning igen og igen – og det er super spændende og glæder mig til at se hvad det udvikler sig til …

  Kh
  Maria


  • feb 3, 2011
   2:51 pm

   sundforsjov

   Super – jeg vil klart klikke over på din blog og læse mere. Jeg har mange gode oplevelser med Loven om tiltrækning, så bare klø på;-))
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *