EmediateAd
Sund for Sjov

Tro på det og giv dig selv lov til at tage imod

04 februar , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling

Næste skridt i samarbejdet med ”Loven om tiltrækning” handler om, at du skal tro på det usete. Det er her, rigtig mange ender med at give op, fordi de bliver utålmodige, kede af det, skuffede og beskytter sig mod et nyt nederlag ved at bilde sig selv ind, at det alligevel ikke nytter noget.

Forestil dig, at du har sået et frø. Når du har sået et frø i jorden, kommer du trofast tilbage til frøet, vander det og gøder det. Du ved, at frøet vokser nede under jorden, også selvom du ikke kan se det. Og det samme gælder for dit nye ønske eller behov, som du har sendt ud og “sået” i Universet. Det skal have tid til at vokse. For at undgå at du giver op på halvvejen, kan du sige til dig selv; ”Jeg ved bare, at mit ønske om at blive sund og slank er på vej”.

Og endelig skal du give dig selv lov til at tage imod en sund og slank krop og livsstil. Kig på din billedcollage og mærk hvordan det hvordan det føles at tage imod alle de nye ting, som er på vej ind i dit liv. Hvis dine gamle overbevisninger dukker op, så tillad dig selv at give slip på dem. Mærk i stedet at du fortjener alle de gode ting i dit liv. For det gør du!

Hvis du er blevet nysgerrig for at høre mere om ”Loven om tiltrækning” vil jeg anbefale dig at se filmen ”The Secreet”. Det er en fantastisk film, som gang på gang formår at give mig et kærligt spark bagi, når jeg sidder fast i mine tanker.

Rigtig god weekend!

Tilbage

4 kommentarer


 1. feb 4, 2011
  7:51 am

  Janicke

  Den filmen er super 😀 Veldig lenge siden jeg har sett den så må få en oppfriskning!! Ha en super duper helg. Jeg skal på tur til min mor 😀 Sender deg en mail til søndagen!! Stor klem fra Janicke


 2. feb 4, 2011
  8:55 am

  sundforsjov

  Jeg er vild med den film, fordi den altid giver mig en tro på det bedste og et frisk energiboost, hver gang jeg ser den! Rigtig dejlig weekend til dig også kære Janicke og god tur ud til din mor. Jeg glæder mig til at modtage din mail:-))
  Kærligst Charlotte


 3. feb 4, 2011
  10:20 am

  lovelyliller: trening ,mat og morro.

  så filmen i 2006. love it! 😀 må vell se den igjen 🙂


  • feb 4, 2011
   12:35 pm

   sundforsjov

   Den er super – nyd den, hvis du gør det;-))
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *