EmediateAd
Sund for Sjov

Frugtsalat

14 februar , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Opskrifter

Lad os fortsætte hvor vi slap i sidste uge og sætte fokus på lækkerier til weekenden og festlige lejligheder. I fredages fik vi frugtsalat. Det er altid en god ide at planlægge, hvilken dag man vil spise frugtsalat, så man kan undlade at spise frugt i løbet af dagen og gemme det til om aftenen.

 • 1 banan
 • 1 æble
 • 1 pære
 • 4 blommer
 • 40 g mørk chokolade
 • 1 sojafløde
 • 1-2 spsk. olie 
 • Hakkede mandler og dadler til pynt

Skær frugten i små stykker og kom dem i en skål. For at undgå en kraftig påvirkning af blodsukkeret vender du 1-2 spsk. olie i frugtstykkerne. Hak den mørke chokolade og bland den i frugtstykkerne sammen med pisket sojafløde. Pyt med hakkede mandler og dadler.

Du skal være opmærksom på, at man kan smage olien i den færdige frugtsalat. Hvis ikke du kan lide dette, kan du undlade at blande olien i frugtstykkerne og i stedet tage den på en spiseske lige før, du spiser.

Tilbage

3 kommentarer


 1. feb 14, 2011
  8:24 am

  lovelyliller: trening ,mat og morro.

  åå det så nydelig ut! 😀


  • feb 14, 2011
   8:30 am

   sundforsjov

   Mange tak – det smagte rigtig godt. Pigerne var ikke så vilde med oliesmagen, så den må vi tage på en ske næste gang:-)


 2. feb 14, 2011
  12:43 pm

  Marit

  Digg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *