EmediateAd
Sund for Sjov

Urtemix

21 februar , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Stress - Tags: ,

Influenzaen er slut og forkølelsen har nu taget over. Det kniber lidt med energien, men den kommer heldigvis langsomt. Jeg er godt klar over, at der må noget ekstra til, hvis jeg skal have genopbygget mit immunforsvar og ikke rende ind i en ny virus om fjorten dage. Så jeg har købt mig en ordentlig omgang Urtemix fra Bidro.

Urtemix indeholder lakridsrod, purpur solhat, hyldebær, kamilleblomst og jernurt. Det er ren guf for et svagt immunforsvar og svækkede binyrer.

Jeg ved endnu ikke, hvad ugens tema på bloggen bliver, men jeg lover, jeg har fundet på noget godt til i morgen og de kommende dage.

Tilbage

2 kommentarer


 1. feb 21, 2011
  3:58 pm

  madbanditten

  Hmm.. det minder mig om at jeg har en lille flaske stående i køleskabet. Købte det faktisk til ungerne, men de ville ikke tage det. Måske jeg selv skulle tage det, slår det mig lige. Det gør vel, alt andet lige, mere gavn i mig end i køleskabet.

  God bedring. Det lyder som en drøj omgang.

  Hej fra Jane


  • feb 21, 2011
   6:05 pm

   sundforsjov

   Kære Jane.
   Mange tak – jeg den trak stifter ud!
   Urtemixen gør helt sikkert mere gavn i dig. Jeg syntes ellers, det smager dejligt af lakrids:-))
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *