EmediateAd
Sund for Sjov

Hvad gør du med smertefulde følelser?

22 februar , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling

Det kan gøre ondt at se vægten gå op efter et længere vægttabsforløb. Og det bliver bestemt ikke bedre af, at man skal være sammen med de mennesker, som man kort tid forinden har fået en masse rost og anerkendt fra, fordi man havde tabt sig.

Det er møj ubehageligt at indse og mærke, at ikke det heller ikke var muligt at holde vægten denne gang. Men det interessante i den forbindelse er, hvad du bruger disse ubehagelige følelser til?

Bruger du følelserne som en mulighed for at lære noget om dig selv? Giver du dig selv lov til at kigge tilbage på vægttabsforløbet og mærke, hvad der var positivt ved det? Og mærke hvad det var, som ikke fungerede for dig?

Eller bliver du sort/hvid, skærer du det hele over en kam, og bruger vægtstigningen som endnu en mulighed for at kritisere dig selv? Bruger du den som en ”lovlig” undskyldning for at vende tilbage til dine gamle mønstre og trøstespise, fordi det hele kan være lige meget?

Hvad gør du med smertefulde følelser? Og hvad får du ud af det? Vi mennesker gentager ikke en adfærd igen og igen med mindre, vi får noget positivt ud af den. Det skal vi kigge nærmere på de næste par dage.

Tilbage

4 kommentarer


 1. feb 22, 2011
  2:58 pm

  lovelyliller: trening ,mat og morro.

  flott innlegg. jeg bruker desverre å undertrykke mine vanskelige følelser


 2. feb 22, 2011
  5:14 pm

  sundforsjov

  Mange tak:-))
  Det er vi mange som gør, men vi bliver bedre til at lade være, når vi bliver bevidste om, hvorfor vi gør det..


 3. feb 22, 2011
  8:35 pm

  madbanditten

  Jeg spiser (endnu mere) chokolade, og lykken ved det er bare så uendelig kortvarig…. Glæder mig meget til at læse dine indlæg om dette emne i de kommende dage. Det er et mønster, jeg gerne vil bryde.

  🙂 Jane


  • feb 22, 2011
   9:53 pm

   sundforsjov

   Jeg håber, at jeg kan hjælpe dig lidt på vej:-))

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *