EmediateAd
Sund for Sjov

Byd din smerte velkommen…

24 februar , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling

Den smerte du mærker, når vægten begynder at stige, kan ”behandles” på to forskellige måder. Du kan give dig selv lov til at blive selvmedlidende og undertrykke smerten med hurtige kulhydrater, diverse stimulanser eller søvn. Eller du kan byde din smerte velkommen, kigge på den og mærke hvad det er, den vil fortælle dig.

Al smerte indeholder nemlig et budskab. Hvis du er et menneske, som giver en masse af dig selv til andre, kan din smerte sagtens være et udtryk for, at du inderst inde føler, du er ved miste dig selv. Måske er din smerte et udtryk for, at du har mistet din livsglæde, fordi du har taget alt for meget ansvar på dig og nyder livet for lidt. Hvis du undertrykker dette budskab ved hjælp af mad, så fjerner du dig selv fra det liv og den glæde, du i virkeligheden længtes efter. Men hvis du lytter til budskabet, giver det dig en mulighed for at handle. Du kan handle på dit ønske, så du får mere glæde ind i dit liv og mindre brug for at spise. For trangen til at spise fylder meget mindre, når du er glad og har det godt.

Byd din smerte velkommen. Den kan sende dig derhen i livet, hvor du VIRKELIG ønsker at være.

Tilbage

6 kommentarer


 1. feb 24, 2011
  10:40 am

  heidi

  Hej Charlotte
  Jeg Ælsker jo dine altid gode indlæg her på bloggen.

  Kunne du lave et indlæg om, hvad der kan booste energien af kost? Er SÅ træt for tiden, selvom jeg sørger for at spise sund og varieret, få frisk luft mv.
  Jeg ønsker ikke at drikke aloe vera….

  kh heidi


  • feb 24, 2011
   11:00 am

   sundforsjov

   Kære Heidi
   Tak – hvor er det dejligt:-))
   Jeg vil meget gerne lave et indlæg (det bliver sikkert flere) om, hvordan du kan booste din energi med kost og hvad der kan være årsag til mangel på samme. Tak for din feedback og inspiration til nye indlæg. Det er jeg vildt glad for.
   KH Charlotte


 2. feb 24, 2011
  4:47 pm

  lovelyliller: trening ,mat og morro.

  fantastisk skrevet!!! du treffer meg virkelig


  • feb 24, 2011
   6:14 pm

   sundforsjov

   Ej hvor godt – det er jeg glad for at høre:-)


 3. mar 14, 2011
  9:32 pm

  Sunshine

  Hej Charlotte
  Har lige kigget en del af din blog. Der er rigtig meget af det du skriver om vægt, der også kan bruges på afhængighed af rygning, tror jeg. Især omkring vaner, tankemønstre, mål og fokus. Tak for det!


  • mar 15, 2011
   8:00 am

   sundforsjov

   Velbekomme da 🙂 Og du har helt ret. Rigtig mange af de samme øvelser kan sagtens bruges til et rygestop. Cigaretter er en afhængighed ligesom mad også er det, så dejligt at høre, at du blev inspireret.
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *