EmediateAd
Sund for Sjov

Træt af at være træt?

28 februar , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Stress

I sidste uge skrev Heidi til mig her på bloggen, og spurgte, om jeg ville skrive et indlæg om kost, som kan booste vores energi. Jeg er rigtig glad for den slags forespørgsler. Det gør blogtilværelsen meget sjovere og mere meningsfuld, så selvfølgelig vil jeg det.

Selvom Heidi spiser sundt, varieret og får frisk luft, døjer hun med træthed. Det tror jeg ikke, hun er den eneste, som gør. Personligt bliver jeg mere og mere interesseret i træthed og udbrændthed, fordi jeg har mærket effekten på egen krop. Vi kan have de bedste intentioner om at leve sundt, tabe os og tænke positive tanker, men hvis energien mangler, så er det næsten ikke til at komme i gang med noget af det.    

Selvom kost og kosttilskud er en stor del i mit liv, og det jeg prædiker i det daglige, så er jeg overbevist om, at metoden til at overkomme træthed skal være holistisk. Med holistisk mener jeg helhedspræget. Det er ikke nok at ændre kosten. Sund kost er utrolig vigtig og har stor indflydelse på vores energiniveau. Vi kan bygge os selv og vores energi op med kosten og kosttilskud, men det bedste er, hvis vi samtidig fjerner eller minimerer de faktorer i vores liv, som stjæler energien fra os.

Så ud over kost, som kan booste vores energi, vil jeg i denne uge lægge vægt på forskellige øvelser og værktøjer, som kan minimere energi-røvere i vores liv.

Tilbage

2 kommentarer


 1. feb 28, 2011
  8:39 am

  heidi

  kanon – det glæder jeg mig til at læse i kommende uge ….


 2. feb 28, 2011
  3:00 pm

  sundforsjov

  Dejligt:-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *