EmediateAd
Sund for Sjov

Hvad gavner – eller dræner – dit energiniveau?

07 marts , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Stress

Hvis du vil øge dit energiniveau, er det vigtigt, du bliver bevidst om, hvilke elementer i dit liv, som dræner dig for energi, og hvilke som giver dig energi. Det er vigtigt, at du arbejder med at skærpe din bevidsthed overfor disse ting, fordi bevidsthed er det første og vigtigste skridt mod forandring og varige resultater. 

En rigtig god øvelse til at skærpe din bevidsthed er at tage et stykke papir og dele det op i to lodrette kolonner. Oven over den første kolonne skriver du; ”Energigivere”, og over den anden kolonne skriver du; ”Energirøvere”.

Herefter gennemgår du alle elementer i dit liv i forhold til kolonnerne og mærker efter, hvor de forskellige elementer skal placeres. Det kan være elementer som din familie, dit arbejde eller mangel på samme, sengetider og sovevaner, kostvaner, motionsvaner, tankemønstre og indre overbevisninger, fritidsaktiviteter og meget, meget mere. Under kolonnen ”Energigivere” er det vigtigt, at du ikke skriver de elementer, som BURDE være gode for dig. Ting som burde være gode, men som inderst inde ikke er det, dræner dig nemlig også for energi.

Tilbage

6 kommentarer


 1. mar 7, 2011
  8:40 am

  Janicke

  Dette skal jeg gjøre 😀


 2. mar 7, 2011
  1:31 pm

  sundforsjov

  Super 🙂


 3. mar 7, 2011
  3:01 pm

  LovelyLiller

  dette gjorde jeg for noen år siden og det hjelper virkelig! 🙂


  • mar 7, 2011
   3:25 pm

   sundforsjov

   Hvor dejligt at høre – det hjælper virkelig også for mig!


 4. mar 7, 2011
  8:23 pm

  Else Hoffmann

  Hej Charlotte.

  Jeg sidder her på din blog og leder efter opskriften på hvidløgsbrødet som jeg endnu ikke har nået at bage, var det under en Sunn Familie? jeg er træt af at lede, hjælp….

  Er på vej i seng, sov godt. Knus Else

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *