EmediateAd
Sund for Sjov

Sæt fokus på “energirøverne”

09 marts , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Øvelser, Stress

Når du er færdig med at skrive alle de elementer ned, som du kan komme i tanke om, er det tid til at udvælge de værste syndere. Læs dine kolonner igennem igen og sæt et kryds ved de fem vigtigste punkter i hver kolonne. I kolonnen med ”energigivere” sætter du kryds ved de fem punkter, som du får allermest energi af, og i kolonnen med ”energirøvere” sætter du kryds ved de fem punkter, som dræner dig mest for energi.

Herefter sætter du de fem ”energirøvere” under lup – én efter én. Mærk efter hvad det præcist er, som dræner dig ved disse fem punkter. Hvad er det værste ved disse punkter? Hvilken betydning har de for dit energiniveau og dit helbred?

Begynd at fokusere på, hvordan du kan fjerne, eller minimere, disse ”energirøvere” fra dit liv og sæt en tegning eller en affirmation op på dit køleskab, som dagligt minder dig om, at du vil fjerne disse ”energirøvere” fra dit liv.

Tilbage

4 kommentarer


 1. mar 9, 2011
  11:29 am

  Janicke

  Dette skal jeg gjøre i dag 😀 Gratulerer med en superflott hjemmeside!! Har en veldig god følelse når det gjelder firmaet ditt!! Du er så flink!!! Stor klem


  • mar 9, 2011
   3:46 pm

   sundforsjov

   Kjære Janicke
   Tusind, tusinda tak :-)))))
   Krammer


 2. mar 9, 2011
  2:45 pm

  LovelyLiller

  dette er virkelig nyttig 🙂


  • mar 9, 2011
   3:47 pm

   sundforsjov

   Tak – det har vi alle SÅ stor gavn af at gøre jævnligt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *