EmediateAd
Sund for Sjov

Find lappegrejet frem

10 marts , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Øvelser, Stress

Forestil dig, at du er en tønde fyldt med vand, og at vandet er din energi. Når ”energirøverne” går på jagt, skyder de og laver huller i din tønde. Hvis din tønde bliver fyldt med huller, skal du hele tiden fylde ekstra vand på din tønde, ellers bliver den udtømt meget hurtigt.

Hvis vi tager udgangspunkt i dette “billede”, så virker det nærmest omsonst, at du bliver ved med at hælde vand på din tønde. Det virker omsonst, at du hælder en masse sund mad, kosttilskud, selvforkælelse og søvn på dig selv, fordi den energi, som du får af dette, forsvinder med det samme.

For at stoppe denne onde cirkel er det vigtigt, at du finder dit lappegrej frem, og begynder at lappe din tønde for huller. Kig på listen med dine fem værste ”energirøvere” og beslut dig for, at blive endnu mere fokuseret på, hvordan du kan fjerne disse ”røvere” fra dit liv, så du kan genopbygge dine energireserver på en mere holdbar måde.

Tilbage

4 kommentarer


 1. mar 10, 2011
  9:25 am

  Janicke

  kloke kloke kvinne 😀


 2. mar 10, 2011
  9:35 am

  sundforsjov

  Tak 🙂 Tak 🙂


 3. mar 10, 2011
  12:11 pm

  mettebred

  super billed søde Charlotte : )

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *