EmediateAd
Sund for Sjov

3 måder hvorpå du kan lappe dine huller

11 marts , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Stress

Der findes ikke én bestemt eller rigtig metode til at lappe dine huller med. Oftest vil du, hvis du giver dig tid til at lytte til din krop og mærke efter inde i dig selv, finde din helt egen metode til at gøre dette med. Men nogle gange er det alligevel dejligt med lidt inspiration, så det skal du selvfølgelig have.

Kig på dine energirøvere og overvej følgende:

 1. Vil du lave om på den situation, som du står i og evt. fortælle, hvordan du har det? 
 2. Vil du lave om på dig selv og dine tanker, så du tilpasser dig situationen?
 3. Vil du vælge en udvej, hvor du helt bevæger dig væk fra situationen?

Du kan finde meget mere inspiration i denne fantastiske bog: ”Binyretræthed” af James L Wilson:

Tilbage

6 kommentarer


 1. mar 11, 2011
  3:38 pm

  LovelyLiller

  takk for boktipset 😀


 2. mar 12, 2011
  8:51 am

  sundforsjov

  Velbekomme 🙂


 3. mar 12, 2011
  4:51 pm

  mettebred

  Ja det er vigtig at finde sin egen måde at blive fyldt op igen.
  Jeg har, efter en del tid fundet ud af at den bedste måde jeg får energi igen på er at være alene.
  Alene med mig selv. Ikke at skulle tage hensyn til nogen.
  Gik igår en lang tur og idag har jeg været ude og shoppe.
  Men det har været svært for mig at erkende at det med ved at være alene er vigtigt for mig. Men jeg tro selv om ensomhed har gjort jeg har spist på mine følelser så giver ensomhed mig også en masse energi til at være for andre mennesker.
  Tro hvis jeg giver min ensomhed grønt lys så vil det give mig meget mere energi så det vil og skal jeg arbejde med i fremtiden.

  Dejlig weekend

  KH Mette


  • mar 13, 2011
   10:16 am

   sundforsjov

   Så flot Mette!
   Alenetid behøver ikke være forbundet med noget skidt, men det er ofte i det rum, at vi tillader os selv at spise på vores følelser, og derfor bliver det svært at være i. Hvor er det dejligt, at du indser, at du kan begynde at vende det tid noget positivt. Jeg har også haft svært ved at rumme, at jeg havde behov for at være alene. Jeg følte mig som en dårlig mor og kone, men sådan er det heldigvis ikke mere.
   Kram Charlotte


 4. mar 14, 2011
  8:03 am

  Janicke

  Tusen takk for tipset 😀

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *