EmediateAd
Sund for Sjov

You can do it!

15 marts , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Motion

Denne sætning hørte jeg træningseksperten Tony Little råbe om og om igen, ud af højtalerne på mit tv, for 16 år siden, da jeg havde bestilt 3 træningsvideoer på VHS gennem TV Shop. Det er lidt nostalgisk at tænke på, fordi disse videoer var det første seriøse vægttabsprogram, som jeg på daværende tidspunkt havde fulgt. Dermed ikke sagt, at jeg ikke havde fulgt diverse kurer og slankeopskrifter, som sad på min mors ugeblad, men min motivation for at holde dem, varede aldrig længere en 14 dage af gangen.

For at gøre en lang historie kort så fulgte jeg Tony Littles træningsprogram ½ time hver dag i flere måneder, og jeg husker stadig, at jeg på den første måned tabte 12 cm i livet. Så jeg ved, at hans metode og træningsteknikker virker. Jeg har savnet at kunne træne med Tony Little, fordi det er hurtigt og let kan passes ind i min hverdag. For 2 uger siden fandt jeg til stor gensynsglæde hans nye DVD; ”Body express – Body shaping series” og shaping, eller opstramning på godt dansk, er lige præcis det mine baglår skriger efter, eller også er det mine øjne!!   

Så i dag skal jeg i gang med min nye træningsDVD. Arm, lår, mave, bagdel, hofter – det hele skal måles og så skal der ellers strammes op. I can do it!!

Tilbage

2 kommentarer


 1. mar 16, 2011
  8:20 am

  Janicke

  You can do it!!! Herlig 😀 Tror jeg må lete etter en Tony Little DVD!


 2. mar 16, 2011
  11:25 am

  sundforsjov

  Det er skønt med sådan en positiv opsang hver dag 🙂 Nu syntes jeg bare, at DVD’en var for kort. Der måtte godt være nogle flere øvelser til bagdelen!!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *