EmediateAd
Sund for Sjov

Gensynsglæde

16 marts , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Motion

Det var skønt at komme i gang med Tony Littles træningsprogram. Mange af øvelserne var de samme som dem, jeg havde på mine gamle VHS kassetter, så de var lige til at gå i gang med.

Mens Tony Little udførte øvelserne, kørte der en tidslinje forneden af tv-skærmen, som viste, hvornår det var tid til at stoppe for henholdsvis begyndere, middelgode og advancerede. Det betyder, at man ikke behøver at købe en ny video, fordi man bliver bedre, man kan blot udvide træningstiden.

Øvelserne var lette at gå til og det bedste var, at Tony Little stadig gør alt, hvad han overhoved kan for at give ekstra energi og viljestyrke. Han sluttede programmet af med strækøvelser og en dejlig positiv snak om, hvorfor det er vigtigt at tage ansvar for sit liv, tro på sig selv og sit vægttab, og tænke positivt. Jeg er vild med denne afsluttende snak, fordi det lige præcis er den, som vi har så godt af at høre hver evig eneste dag. Så jeg er top motiveret for at træne videre i dag.

Tilbage

8 kommentarer


 1. mar 16, 2011
  8:04 am

  LovelyLiller

  så spennende. du er flink som trener 😀


 2. mar 16, 2011
  8:17 am

  Janicke

  Så flink du er! Jeg husker jeg var veldig fasinert av Tony Little og hans energinivå. Deilig med positive og energiske mennesker. Han er den perfekte personlige trener! Her er det sol og isen har snart forsvunnet på veiene og jeg er på jakt etter løpesko. Utrolig deilig med vår…kjenner at energien strømmer på.

  Tusen takk for awarden!!! Selvfølgelig vil jeg leke med 😀 klem


  • mar 16, 2011
   11:28 am

   sundforsjov

   Ej hvor er det sjovt, at du også husker Tony Little 🙂
   Solen er også begyndt at titte frem her, desværre er vinden stadig ret kold, men det hjælper virkelig på energien og lysten til at hoppe ud af dynerne om morgenen.
   Dejligt at du vil være med i awarden 🙂
   Kram Charlotte


 3. mar 16, 2011
  11:25 am

  sundforsjov

  Ihh tak 🙂


 4. mar 16, 2011
  12:38 pm

  Maria

  Jeg er virkelig imponeret over at du kan træne foran tvét.
  Godt gået :))


  • mar 16, 2011
   1:23 pm

   sundforsjov

   Kære Maria
   Nu kommer jeg lige til at grine lidt. Det er også rigtig komisk at stå der foran fjernsynet, men det virker altså – så tak 🙂


 5. mar 16, 2011
  1:32 pm

  madbanditten

  Det lyder da spændende med ham Tony Little. Jeg kan varmt anbefale Winsor Pilates fra Tv-Shop. 20 minutters pilates et par gange om ugen og pludselig har man synlige muskler i mave, baller, lår (ja okay, alt er relativt), men de kan i hvert fald mærkes. 🙂


  • mar 16, 2011
   1:56 pm

   sundforsjov

   Tak – den vil jeg da kigge efter 🙂 Og jeg kan godt skrive under på, at musklerne kan mærkes!!! Uhh jeg er øm i dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *