EmediateAd
Sund for Sjov

Skal du også have et vink med en vognstang?

17 marts , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Motion

Kender du det… Nogle gange skal jeg bare have et vink med en vognstang, før jeg reagerer. I rigtig lang tid har jeg haltet lidt bagefter med motionen. Det er lige som om, den lange periode med sne og is på vejene har brudt min vane med at komme ud i naturen og gå lange ture. Ikke at det skal være en undskyldning, for jeg bare have taget min kondicykel eller yoga DVD, men mit fokus var bare et andet sted. Tøjet sad som det plejede, og vægten stod på det samme.

Det gik faktisk meget godt, indtil for 14 dage siden, hvor jeg stod i H&M’s prøverum, og fik set mig bagfra. Jeg skal da lige lov for, at det var noget af et vink. Jeg kan gøre meget i forhold til at stramme min hud op med kosttilskud og gode olier, men mirakler kan de altså ikke udrette, især fordi min hud har været overbelastet med overvægt i så mange år.

Måske var synet i spejlet bare en påmindelse om, hvorfor det nu er, jeg har valgt at arbejde holistisk og kombinere flere ting på en gang.  

Synet i spejlet, og det faktum at mine forældre har inviteret os på ferie sydpå til sommer, fik mig i hvert fald til at spænde hjelmen og søge efter en DVD med Tony Little. Og nu er jeg i gang. Jeg prøver at glemme billedet i spejlet. Tænker positive tanker, så jeg kan tiltrække et godt resultat og ser for mig, hvor lækker min mås allerede er – HAHA!!

Hvad med dig, skal du også have et vink med en vognstang, eller er du mere til guleroden?

Tilbage

9 kommentarer


 1. mar 17, 2011
  7:23 am

  Janicke

  He he…ja der sier du noe!! Godt det er noen mnd igjen til bikini sesongen når det gjelder denne kroppen…haha Motivasjonen har kommet til meg ved tanken på å gå med mindre tøy. Denne vinteren har jeg svøpet meg inn og helt ignorert trening!! Godt jeg har deg som minner meg på det 😀


  • mar 17, 2011
   8:46 am

   sundforsjov

   Hvor er du sød 🙂 Ja nu må vi i gang så vi både kan være lækre og sunde udevendig og indevendig. Kram Charlotte


 2. mar 17, 2011
  4:22 pm

  Maria

  Jeg er nok også mere til et vink end til guleroden. Jeg vild med din måde at anskue tingene på. Nemlig at du vælger at se spejlbilledet som en opmindelse til dig selv, om hvorfor du arbejder med hele din holistiske tankegang. Meget inspirerende og smukt!


  • mar 17, 2011
   8:34 pm

   sundforsjov

   Hvor er det dejligt at høre:-)) Mange tak.


 3. mar 18, 2011
  7:43 am

  Susanne Koborg

  Kære Charlotte …… der er Zumba lige i nærheden og det er GODT….. kikker efter dig hver gang. Sort knus fra Susanne


  • mar 18, 2011
   7:49 am

   Susanne Koborg

   UPS jeg mener STORT knus 🙂


  • mar 18, 2011
   6:42 pm

   sundforsjov

   Kære Susanne. Tak for dit kærlige vink:-))
   Nu stopper pigernes gymnastik. Så håber jeg der bliver mere luft i kalenderen, og at vi snart ses igen.
   Kram Charlotte


 4. mar 23, 2011
  9:05 am

  Marianne Siff Hallandson

  Et vink med en vognstang tror jeg at vi som mennesker er nødt til at få en gang i mellem – “vanen” har også en vis magt 😉 så jeg hopper med på den vogn også!
  Vild med dit lille citat fra Tony Little – den skal printes ud og op. TAK.
  K.h.
  MY


  • mar 23, 2011
   11:50 am

   sundforsjov

   Åhh ja vanen har stor magt!!! Og velbekomme – hvor er det dejligt at høre, at du kan bruge det 🙂
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *